ICONICS partner

Rask El Service ApS er ICONICS partner – det betyder, at vi hele tiden arbejder med den nyeste teknologi i bygningsautomation. ICONICS er en overbygning til HMI / SCADA, hvor man samler alle informationer i én brugerflade.

ICONICS produkter anvendes til bygningsautomatisering og er et avanceret visualisering system som bruges til produktivitet og bæredygtighedsløsninger. ICONICS er bygget på flagskibsprodukter som GENESIS64 ™ HMI / SCADA og MobileHMI ™ mobilapps.

ICONICS leverer information når som helst og hvor som helst i én brugerflade og bruges både til små og store avancerede projekter.

Byggeledere, driftsledere og vedligeholdelsespersonale er alle afhængige af bygningsautomatiseringssystemer til bl.a. energiforbrugsovervågning. ICONICS integrerer alle bygningsautomatiseringsløsningerne (belysning, energi, sikkerhed, brand) i en enkelt samlet visualiseret brugerflade.

ICONICS er bl.a. integreret på Vejrø, hvor Rask El har opbygget PLC-styring til aflæsning og styring af energien på øen, der i fremtiden skal være selvforsynende.

Læs mere om vores opgave med installation af Smart Grid på Vejrø

Rask El Service på Lolland er en stærk erhvervspartner og vi arbejder med mange spændende projekter og opgaver på Lolland og hele Sjælland – giv os et kald i dag eller send os en mail på ✉️ sr@rask-el.dk og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Rask El Service – afd. Maribo: 📞 54 60 60 55
Rask El Service – afd. Nykøbing: 📞 54 85 01 00
Rask El Service – afd. Holeby: 📞 54 60 60 55

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt Rask El Service ApS

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

Find os

Lolland

Gasværksvej 10
4930 Maribo
CVR: 2074 7994

Falster

Herningvej 16
4800 Nykøbing F
CVR: 2074 7994
jg@rask-el.dk
Tlf.: 54 85 01 00