Solceller til private og erhverv

Hos Rask El-Service har vi veluddannede rådgivere og autoriserede montører, der alle står klar til at svare på alle dine spørgsmål. Vi tager gerne en snak med dig om de forskellige muligheder for solcelleanlæg.

Solceller – prisberegner og info – uforpligtende rådgivning og autoriseret montage

Solceller til både erhverv og private giver rigtig god økonomisk mening. Derfor ser vi også et stigende antal henvendelser fra kunder, der er interesseret i at blive selvforsynende med strøm, og dermed uafhængige af de stigende elpriser.

Rask El-Service ApS har 3 afdelinger på Lolland Falster; Maribo, Nykøbing F. og Holeby, hvorfra vi servicerer kunder med professionel rådgivning og autoriseret montage og opsætning af solcelleanlæg.

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på solceller af højeste kvalitet inkl. montage. Kontakt os på 📞 54 60 60 55 eller på ✉️ sr@rask-el.dk.

Her på siden finder masser af informationer omkring solceller og anlæg. Er du interesseret i et hybrid solcelleanlæg (med batteri til lagring af strømmen), så kan du læse mere om sådan en løsning nederst på siden.

Solcelleanlæg med eller uden batteri?

Den væsentligste forskel på solcelleanlæg med og uden batterilagring er, at du med en batteriløsning ikke behøver at købe (så meget) strøm ved siden af den strøm, som anlægget kan producere. Med et hybrid solcelleanlæg kan du både lagre strømmen fra dagtimerne til senere brug og sende/sælge strømmen til elnettet. Med et standard solcelleanlæg kan du kun sende/sælge strømmen til elnettet (udover at du selvfølgelig med begge løsninger mere eller mindre kan dække dit egetforbrug).

 

Hvad er et hybrid solcelleanlæg?

Et nettilsluttet hybrid solcelleanlæg er en forholdsvist ny teknologiløsning, som vi nu er begyndt at sælge en del af. Som beskrevet ovenfor, er det nyskabende, at den strøm solcellerne producerer, både kan lagres på et batteri, og så kan den sælges til elnettet. Man kan også vælge helt at koble forbindelsen til elnettet fra, så strømmen kun bruges til eget forbrug.

De største fordele med et batterilager:

  • Der er større økonomiske fordele med en batteriløsning end med et alm. solcelleanlæg – du kan bl.a. opnå op til 20% skattefri forrentning af investeringen årligt
  • I de varme måneder (mange solskinsdage) kan du blive stort set selvforsynende med strøm
  • Du er sikret en strøm-back-up på 230 V ved strømsvigt
  • Du skal ikke tage stilling til de mange typer af tilskudsordninger

 

Sådan virker et hybrid anlæg i praksis:

Når solcellerne producerer strøm, prioriterer et hybrid solcelleanlæg sådan her:

  1. Allerførst dækkes husstandens egetforbrug
  2. Næstefter bliver batteriet ladet helt op
  3. Er der mere overskudsstrøm, sælges det til elnettet

Om aftenen og natten, hvor solen er gået ned, producerer solcellerne selvfølgelig ikke strøm. Her er det så batteriet, der går ind og dækker husstandens egetforbrug. Er der ikke nok strøm på batteriet, så henter du resten fra elnettet.

I prisberegneren ovenover, kan du selv gå ind og se på, hvor stort et anlæg der skal til for at dække dit elbehov og hvor meget det cirka vil koste. Hvis du hellere vil tale med vores rådgiver, så tag endelig kontakt. Du forpligter dig ikke til køb, hvis du ønsker et tilbud.

Solceller på tag eller stativer?

Du har sikkert set hele parker med solceller på stativ rundt omkring, og det er helt sikkert et godt alternativ, hvis du ikke ønsker solcellepaneler på taget. Økonomisk og produktionsmæssigt kan det også være irrelevant hvilken løsning du vælger. De faktorer der gør sig gældende, for at anlægget producerer mest strøm er,:

  • at taget/stativerne er sydvendte (syd, sydøst eller sydvest)
  • at solcellepanelerne monteres med en hældning på mellem 15 og 60 grader (40 graders hældning er optimal)
  • at panelerne ikke er i skygge i løbet af dagtimerne

I dag findes der også løsninger med solcelletag, hvor solcellerne er integreret i taget. Så står du og skal bygge nyt eller have udskiftet taget, så er det helt bestemt værd at overveje. Uanset, så kan vi hjælpe dig på 📞 54 60 60 55 eller på ✉️ sr@rask-el.dk.

Solceller på Lolland/Falster
Kontakt Rask El Service ApS

Hvor mange m2 fylder solcellerne? Og hvor mange kW skal der til?

Et gennemsnitligt solcelleanlæg til en husstand på 4 personer er oftest på 4 eller 5 kW. Det kommer an på forbrugsbehovene. Det vil betyde, at mellem 30 og 40 m2 af tagarealet bliver dækket af paneler.

I forhold til økonomien kan det bedst svare sig at gå efter et hybrid anlæg med en batteriløsning, som kan producere ca. 75% af det årlige strømforbrug. Ønsker du et anlæg uden batteri, er det mere typisk at købe et anlæg, der kan producere ca. 50% af forbruget årligt.

 

Rask El-Service ApS i Maribo, Nykøbing F og Holeby – Lolland Falsters solcelleekspert

Der er altid mange spørgsmål, når det drejer sig om solceller, og vores veluddannede rådgivere og autoriserede montører står klar til at svare på alle dine. Vi tager gerne en snak med dig om de forskellige muligheder, og så kan vi skræddersy et tilbud på et solcelleanlæg, der lige netop matcher dine ønsker, behov og økonomi.

Kontakt os i dag på 📞 54 60 60 55 eller på ✉️ sr@rask-el.dk.

Solceller til erhverv

At springe fra konventionel til vedvarende energi kan være en stor beslutning, men det er også en meget smart en for mange virksomheder. Det er her, solenergi bliver et naturligt valg for mange virksomheder, da solpaneler kan installeres i både nye og eksisterende bygninger. Samtidig har mange industri- og erhvervsbygninger store tagflader, der er ideelle til solceller.

For mange mennesker er tagplads en enorm uudnyttet ressource. Det er en skam, da brugen af ​​solpaneler har et stort potentiale. Solen skinner omkring 1700-1800 timer om året. Det betyder, at det er en stor mulighed for mange virksomheder at deltage i omstillingen til miljøet.

Hos Rask EL kan vi hjælpe dig med at finde netop den løsning, din virksomhed har brug for!

Solceller til erhverv

Store industribygninger er det perfekte sted at anlægge solceller

Solceller montering erhverv

Vi rådgiver, monterer og installerer solcelleanlæg til din virksomhed

Der er ingen tvivl om, at solceller er en af ​​fremtidens energikilder. Fordelene er store, at vi kort vil opsummere alle fordelene ved at installere et solcelleanlæg.


– Solcelleanlægget er meget grønt og skåner miljøet meget.
– At vælge det rigtige solpanelsystem til dine behov kan være en rigtig god investering i det lange løb.
– Lang levetid 25+ år.
– Overskydende el kan sælges til nettet.

– Højere CSR-værdi for din virksomhed
– En bedre energiklassificering for virksomheden


Rask EL yder ende-til-ende hjælp og rådgivning for at sikre en løsning, der opfylder din virksomheds behov. Derudover står vi for montage og montering.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

Find os

Lolland

Gasværksvej 10
4930 Maribo
CVR: 2074 7994

Falster

Herningvej 16
4800 Nykøbing F
CVR: 2074 7994
jg@rask-el.dk
Tlf.: 54 85 01 00