Varmepumper

Varmepumper med levering og montering

Varmepumper er en meget populær køle/varme kilde og med god grund. Er du på udkig efter en løsning til din private bolig, sommerhuset eller i virksomheden? Rask El har mange års erfaring med varmepumper og vi kan hjælpe dig til den bedste løsning.

Vores autoriserede KMO montører servicerer kunder på hele Lolland og Falster – og vi er altid klar med rådgivning og ekstra gode tilbud på varmepumper. 

Kontakt os i dag på 54 60 60 55 eller skriv til os på sr@rask-el.dk og få et uforpligtende tilbud.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Panasonic varmepumpe med autoriseret service, montage og reparation

Luft/luft, luft/vand eller jordvarmeanlæg? Vi laver skræddersyede serviceaftaler og reparationer af din varmepumpe. Vores priser på Panasonic varmepumper er inkl. levering og standard installation. 

Energitilskud og håndværkerfradrag skal du ikke spekulere over – det søger vi for dig!

 

Autoriseret KMO / Kølemontør på Lolland og Falster

Det kræver en faguddannet montør at installere en varmepumpe og det er lovpligtigt for flere af pumpetyperne, at de installeres af en professionel, da nogle skal kobles til vandforsyning og radiatorsystemerne. 

 

Hvilken varmepumpe skal du vælge?

Luft/luft varmepumpen ligger på en klar 1. plads til private boliger, mindre kontorlandskaber og sommerhuse. 

Indeklimaet forbedres væsentligt med en varmepumpe. Stort set alle de nyeste modeller har både partikelfiltre og forskellige luftrensningsfunktioner. En luft til luft varmepumpe vil derfor rense luften, og filtrere den inden den sendes ind i bygningen. Det giver dig en lækker ren og frisk luft indenfor, og det er specielt godt for allergikere.

En luft/luft varmepumpe kan også anvendes som supplement til din eksisterende opvarmningskilde. 

Som regel installerer vi udedelen mindst 15 cm fra jorden, og ca. 10 cm væk fra den yderste mur. Indedelen monterer vi oftest i det største rum i boligen (stuen), fordi varmen derved lettere spredes til de tilstødende rum. Indedelen placeres altid over udedelens niveau.

Luft/vand varmepumpen er noget dyrere end luft luft pumpen, fordi den kan opvarme en bygning via det eksisterende radiator- og gulvvarmesystem. Det betyder selvfølgelig også, at man kan nøjes med denne pumpetype, som eneste/primære opvarmningskilde. 

Jordvarmeanlæg med et pumpesystem er helt klart den mest effektive opvarmningskilde af de 3. En jordvarmepumpe udnytter al energi 100%. Som med luft til vand-pumpen, pumper den varmen rundt i radiator- og gulvvarmesystemet.

 

Tilbagebetalingstid og investering

Varmepumper er de mest energibesparende og effektive opvarmningsformer, der findes på markedet. Bl.a. fordi de bruger naturlig energi, som kommer fra udeluften eller via jorden.

Med et minimalt energiforbrug på driften (strømforbruget), ser vi ofte at vores kunder kommer til at spare helt op mod 60% på el-/varmeregningen (afhænger af din eksisterende type af opvarmningskilde).

En luft luft pumpe er som regel tjent hjem på et par år, og levetiden ligger på op til 30 år.

 

Tilbud eller rådgivning? Kontakt os uforpligtende

Det koster ikke noget at henvende sig til os, og vi besvarer gerne alle dine spørgsmål – sammen finder vi den rigtige løsning til dig. Kontakt os på 54 60 60 55 eller skriv til os på sr@rask-el.dk og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

KONTAKT OS

Privatlivs- og cookiepolitik

3 + 4 =

FIND OS

 

LOLLAND

Gasværksvej 10
4930 Maribo
CVR: 2074 7994

 

FALSTER

Herningvej 16
4800 Nykøbing F
CVR: 2074 7994
jg@rask-el.dk
Tlf.: 54 85 01 00