Varmepumper med levering og montering på Lolland og Falster

Invester i en varmepumpe og opvarm dit brugsvand og varmen i huset med grøn og miljøvenlig energi, mens du får et bedre indeklima.

Varmepumper er en meget populær køle/varme kilde og med god grund. Hvis du overvejer at udskifte varmeanlægget i din bolig, dit sommerhuset eller på din virksomhed, kan du med fordel skifte til en varmepumpe. Hos Rask El har vi mange års erfaring med varmepumper og vi er altid klar hjælpe dig med rådgivning, levering og montering af den varmeløsning, der passer bedst til dit behov.

Vi monterer varmepumper fra Mitsubishi på Lolland og Falster. Vi har tre afdelinger i Maribo, Nykøbing F og Holeby.

Kontakt os i dag på 📞 54 60 60 55 eller på ✉️ sr@rask-el.dk og få et uforpligtende tilbud.

Luft til luft varmepumper

Autoriseret KMO/Kølemontør på Lolland og Falster

Det kræver en faguddannet KMO-montør at installere en varmepumpe og det er lovpligtigt for flere af pumpetyperne, at de installeres af en professionel, da nogle skal kobles til vandforsyning og radiatorsystemerne.

Luft til luft, luft til vand eller jordvarmeanlæg? Lad Rask El levere og montere din varmepumpe – det betaler sig. Energitilskud skal du ikke spekulere over – det søger vi for dig!

Hvorfor skal du vælge en varmepumpe?

Du får en energieffektiv løsning, der udnytter den naturlige energi – uanset om du får installeret en luft-til-luft eller luft-til-vand varmepumpe.

Selvom en varmepumpe bruger el til drift, er en varmepumpe alligevel bedre, når man ser på belastning af miljøet og størrelsen på varmeregningen. Det gælder også ifht drift af gammeldags el-varme, olie- og pillefyr eller gasfyr.

Hos Rask El er vi eksperter i rådgivning, installation og montering af varmepumper. Vi forhandler varmepumper af topkvalitet fra Mitsubishi, som er designet til det kolde, nordiske klima. Så er du altid sikret varmt brugsvand og en behagelig indetemperatur.

Mitsubishi varmepumper af Rask El Service

Mitsubishi varmepumper med autoriseret service, montage og reparation

Mitsubishi er en af verdens førende varmepumpe-producent mht. udvikling og innovation af varmepumpeteknologi. Mitsubishi leverer stabile og økonomiske varmepumper af høj kvalitet til både erhverv, industrivirksomheder og private – over hele verden.

Derfor anbefaler Rask El varmepumper fra Mitsubishi, da de er blandt de mest solgte varmepumper i Norden. Varmepumper fra Mitsubishi er miljøvenlige og har en høj energieffektivitet. Investerer du i en varmepumpe fra Mitsubishi, får du en driftssikker varmeløsning med høj produktivitet i mange år frem.

Hvilken varmepumpe skal du vælge?

Luft/luft varmepumpen ligger på en klar 1. plads til private boliger, mindre kontorlandskaber og sommerhuse.

Indeklimaet forbedres væsentligt med en varmepumpe. Stort set alle de nyeste modeller har både partikelfiltre og forskellige luftrensningsfunktioner. En luft til luft varmepumpe renser luften, og filtrerer den inden den sendes ind i bygningen.

Vælger du en luft til luft varmepumpe renser den luften i rummet for både lugtgener og usunde luftpartikler. Partikelfiltrene i varmepumpen renser luften aktivt, så du mindsker gener som allergi og astma.

Om sommeren, når du bruger kølefunktionen, sikrer du, at der ikke er pollen indendørs, selvom varmepumpen bruger udendørsluften – da luften bliver renset. Hvis dit hus ligger i et trafikeret område, slipper du også for usunde partikler fra trafikos.

En luft/luft varmepumpe kan også anvendes som supplement til din eksisterende opvarmningskilde.

Som regel installerer vi udedelen mindst 15 cm fra jorden, og ca. 10 cm væk fra den yderste mur. Indedelen monterer vi oftest i det største rum i boligen (stuen), fordi varmen derved lettere spredes til de tilstødende rum. Indedelen placeres altid over udedelens niveau.

Luft/vand varmepumpen er noget dyrere end luft luft pumpen, fordi den kan opvarme en bygning via det eksisterende radiator- og gulvvarmesystem. Det betyder selvfølgelig også, at man kan nøjes med denne pumpetype, som eneste opvarmningskilde.

Jordvarmeanlæg med et pumpesystem er helt klart den mest effektive opvarmningskilde af de 3. En jordvarmepumpe udnytter al energi 100%. Som med luft til vand-pumpen, pumper den varmen rundt i radiator- og gulvvarmesystemet.

Kontakt Rask El Service ApS

Støjer en varmepumpe?

Det er naturligt at spørge om, hvor meget lyd en varmepumpe producerer. Det er afhængigt af hvilken varmepumpe, du vælger, men det er også personafhængigt, da støj opleves meget forskelligt.

Vores generelle svar er, at en varmepumpe larmer mindre end en opvaskemaskine. Mange varmepumper har en “Sleep-funktion” som om natten kan nedsætte støjen uden at gå på kompromis med ydeevnen.

 

Husk den lovpligtige serviceaftale

Det er lovpligtigt at oprette en serviceaftale som bla. indeholder:

  • Gennemgang af varmepumpe
  • Kontrol af samlinger
  • Måling af strømforbrug
  • Måling af udblæsningstemperatur
  • Køletryk-kontrol
  • Rensning
  • Evt. udskiftning af enhed

Tilbagebetalingstid og investering

Varmepumper er de mest energibesparende og effektive opvarmningsformer, der findes på markedet. Bl.a. fordi de bruger naturlig energi, som kommer fra udeluften eller via jorden.

Med et minimalt energiforbrug på driften (strømforbruget), ser vi ofte at vores kunder kommer til at spare helt op mod 60% på el-/varmeregningen (afhænger af din eksisterende type af opvarmningskilde).

En luft til luft pumpe er som regel tjent hjem på et par år, og levetiden ligger på op til 30 år.

 

Tilbud eller rådgivning? Kontakt os uforpligtende

Det koster ikke noget at henvende sig til os, og vi besvarer gerne alle dine spørgsmål – sammen finder vi den rigtige løsning til dig. Kontakt os på 📞 54 60 60 55 eller skriv til os på ✉️ sr@rask-el.dk og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

Find os

Lolland

Gasværksvej 10
4930 Maribo
CVR: 2074 7994

Falster

Herningvej 16
4800 Nykøbing F
CVR: 2074 7994
jg@rask-el.dk
Tlf.: 54 85 01 00