IT og dataløsninger

Fra simple til komplicerede it og dataløsninger – driftssikre og effektive!

Lad os hjælpe dig med at få mere ud af dit it. Vi er specialiserede – også i IT og dataløsninger. Vores programmører og it-kyndige installatører er fagligt kompetente og sætter en ære i hele tiden at opgradere deres viden. De kan hjælpe dig med alle former for it- og dataløsninger.

Kontakt os i dag på 📞 54 60 60 55 eller på ✉️ sr@rask-el.dk og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 

Data på flere niveauer

Kompetenceniveauet er højt, hvad end der er tale om simple eller komplicere data-opgaver. Vi har blandt andet opbygget stor viden inden for programmering af avancerede PLC-styringer, Smart Grid, skærmbetjeninger (HMI), SCADA systemer og systemer til opsamling af produktionsdata.

Læs mere om projektet på Vejrø

 

Specialister i netværk til private og virksomheder

Vi er også specialister i netværksløsninger – fra intelligente og båndbreddekrævende netværk til avancerede operatørnetværk med fiber og IP TV krav, Switche, routere, firewalls og trådløst netværk.

Vi løser også opgaver for private. Det kan være etablering af en hjemmearbejdsplads eller kabling og installation af en bredbåndsforbindelse i boligforeningen. Eller noget helt tredje?

Vælger du os som leverandør, finder vi sammen med dig den rigtige løsning inden for datakommunikation til dit hjem eller din virksomhed. Det starter med en snak om dine behov. Start her: 📞 54 60 60 55 eller på ✉️ sr@rask-el.dk

Kontakt Rask El Service ApS

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

Find os

Lolland

Gasværksvej 10
4930 Maribo
CVR: 2074 7994

Falster

Herningvej 16
4800 Nykøbing F
CVR: 2074 7994
jg@rask-el.dk
Tlf.: 54 85 01 00