Elevator-service på hele Lolland Falster

Med vores nye afdeling i Nykøbing F. tilbyder vi elevatorservice og reparation på HELE Lolland og Falster.

Alle elevatoropgaver udføres af vores specialiserede montører, der til sammen har mere end 60 års erfaring.

 

Elevatorservice med service- og vedligeholdelsespakker

Vi tilbyder kun de bedste og mest fordelagtige vedligeholdelses- og serviceløsninger til elevatorer af de fleste fabrikater. Vi sørger for at holde dine elevatorer i optimal stand, så de kører i overensstemmelse med de gældende sikkerheds- og lovkrav. Tjek op i dag på 📞 54 60 60 55 eller på ✉️ sr@rask-el.dk.

Elevator service på Lolland Falster

Vi laver en skræddersyet serviceløsning til hver enkelt kunde. Du bestemmer naturligvis selv hvilket serviceniveau du har behov for, hvis du eksempelvis primært ønsker at overholde lovkravene, eller hvis du ønsker en mere udtømmende servicepakke med eksempelvis forebyggende service – når driftssikkerheden er afgørende i virksomheden.

 

Vores pakkeløsninger til elevatorservice kan eksempelvis indeholde:

 • Gennemgang af de lovbestemte driftskrav (obligatorisk)
 • Forebyggende service
 • Servicereparation (kan også faktureres uden om serviceaftalen)
 • Vagttelefon – tilkaldeservice (udrykning på under 1 time)
 • Faldprøver og godkendelse i samarbejde med arbejdstilsynet
 • Alarmservice

Vi udarbejder en unik plan for vedligeholdelse til hver af vores kunder, som udarbejdes i forhold til de individuelle steder og til hver enkelt elevator i virksomheden.

Derudover udarbejder vi en årlig tilstandsrapport, så du har syn for sagen, og kan bevise for myndighederne, at alt er som det skal være.

 

Service på elevator – hvorfor er det en god ide?

Hvis du gerne vil undgå uforudsete elevatorproblemer, så bør du overveje en serviceaftale. Det kan eksempelvis forårsage helt eller delvist produktionsstop og dermed have store økonomiske konsekvenser, hvis en service- eller fragtelevator går i stå.

Dertil er det selvfølgelig vigtigt og lovpligtigt, at dine elevatorer overholder sikkerhedskravene, og med en serviceaftale kommer du problemerne i forkøbet, og kan helt undgå dem.

Reparation af elevator og lift

Vi kører selvfølgelig også ud til små og store reparationsopgaver – også selvom du ikke har en serviceaftale.

 

Vi kan bl.a. hjælpe med elevator-reparation og installationsopgaver, og er eksempelvis behjælpelige med:

 • Reparation af elektriske forbindelser
 • Installation af ny elevator
 • Udskiftning og installation af lyskilder
 • Udskiftning af spil
 • Energioptimering af elevator
 • Brandsikring
 • Montering af alarmovervågning
 • Reparation af elevatordøre
 • Og meget mere
Elevator service af Rask El Service

Ny-installation af elevator eller lift

Her hos Rask El Service står vi også klar til at installere og montere nye elevatorer, både når en ældre model skal skiftes ud, og når det drejer sig om nybyggeri. Vi udfører opgaver for både industri, erhverv, private og offentlige institutioner, som alle bliver mødt af vores fagligt kompetente og erfarne elevatormontører. Få tilbud på din opgave i dag på 📞 54 60 60 55 eller på ✉️ sr@rask-el.dk.

 

Renovering og fornyelse af elevator

Trænger elevatoren til fornyelse, eller måske du vil se på muligheder for at energioptimere? Vi er eksperter i elevatorrenovering af eksisterende installationer på elevatorer, og har mange års erfaring.

Kontakt Rask El Service ApS

En renovering eller fornyelse af en elevator kan være nødvendigt, for at den lever op til de gældende lov- og sikkerhedskrav. Derudover kan elevatoren selvfølgelig være så slidt, at det er absolut nødvendigt at gøre noget ved det.

I stedet for at installere en helt ny elevator, kan vi foretage en grundig renovering, så den gamle vil fungere, som var den ny igen. En af vores elevator-eksperter kan komme på besøg, og hurtigt vurdere om det kan betale sig at renovere elevatoren, og kan give et overslag over omkostningerne.

 

Fordele ved at vælge Rask El til elevatorservice, reparationer eller renovering:

Ved at vælge os som din servicepartner, er du sikret erfarne folk med stor viden, der er opnået gennem mange års arbejde med elevatorer og lifte. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, og vi er fleksible, hvis reparationen eksempelvis skal udføres uden for normal åbningstid eller ved hasteopgaver.

Bemærk at vi er lokale, hvilket betyder at vi rykker ud på under 1 time. Typisk er vi fremme inden for den første halve time. Book os til en tid i dag på 📞 54 60 60 55 eller på ✉️ sr@rask-el.dk.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

Find os

Lolland

Gasværksvej 10
4930 Maribo
CVR: 2074 7994

Falster

Herningvej 16
4800 Nykøbing F
CVR: 2074 7994
jg@rask-el.dk
Tlf.: 54 85 01 00