Få en effektiv kommunikationsløsning

Et godt kommunikationssystem er afgørende for, at tingene glider nemmere i hverdagen – både for virksomheden og for den moderne familie. Hos Rask El er vi rådgivende installatør og vi ved også, hvad der skal til for at skabe lynhurtige og stabile kommunikationsløsninger, der får hverdagens arbejdsprocesser til at spille optimalt sammen.

Kontakt os i dag på 📞 54 60 60 55 eller på ✉️ sr@rask-el.dk og vi kontakter dig hurtigst muligt.

transientbeskyttelse maribo holeby nykøbing f

Fra kommunikationsteknologi til installation af datakommunikation

Vi er eksperter i at rådgive, om de mange muligheder du har med kommunikationsteknologi. Samtidig er vi specialiserede, når det handler om at installere og konfigurere effektive kommunikationsløsninger.

Vores installatører er fagligt kompetente inden for alle områder af datakommunikation. De opgraderer løbende deres kompetencer via kurser og efteruddannelse. Med det formål at kunne levere den mest effektive kommunikationsløsning til dig.

Kontakt Rask El Service ApS
Data og kommunikation Rask EL

Effektiv kommunikation med IP-telefoni og IHC

 

Teknologier som IHC og IP-telefoni er eksempler på effektive kommunikationsløsninger, der får tingene til at snakke bedre sammen. IP-telefoni giver bl.a. mulighed for samarbejde og arbejdsprocesser på kryds og tværs i virksomheden. Mens IHC giver mulighed for effektiv kommunikation i hjemmet mellem din boligs installationer.

Vi kan hjælpe med forskellige typer kommunikationsløsninger:

  • IP telefoni
  • Netværksløsninger
  • Trådløse netværk
  • Fiber
  • Certificeret udstyr

Hvorfor vælge os til datakommunikation?

 

Det skal du, fordi Rask El er specialiseret i kommunikationsløsninger. Det betyder noget for os, hvis vi kan gøre din hverdag nemmere. Samtidig benytter vi moderne kommunikationsteknologi som installeres med et højt niveau af knowhow.

Vi leverer effektive løsninger på kommunikationsområdet til private og virksomheder og er det noget du er interesseret, så kan du få fat i os på 📞 54 60 60 55 eller på ✉️ sr@rask-el.dk.

El-installatør Maribo, Nykøbing på Lolland-Falster

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

Find os

Lolland

Gasværksvej 10
4930 Maribo
CVR: 2074 7994

Falster

Herningvej 16
4800 Nykøbing F
CVR: 2074 7994
jg@rask-el.dk
Tlf.: 54 85 01 00