Data- og kommunikationsløsninger

Handler det om data og kommunikation, kan du trygt kontakte os. Vi har den specialviden, der skal til for at løse opgaven og vi samarbejder med store og små erhvervskunder, offentlige intuitioner og private på Lolland Falster og Sydsjælland.

Har du en opgave vi skal løse for dig eller mangler du et uforpligtende tilbud? Kontakt os i dag på 📞 54 60 60 55 eller på ✉️ sr@rask-el.dk og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 

Specialiserede installatører og programmører i tele, data og kommunikation

Vi har specialister, som ikke beskæftiger sig med andet end at lave data- og kommunikationsløsninger. Simple som komplicerede. Det er ikke afgørende for os. Vi er klar uanset opgavens kompleksitet.

Datastyring

Vores installatører og programmører er alle specialister inden for hvert deres område. De dygtiggør sig løbende via kurser, efteruddannelse og partnerskaber. Med det formål at kunne levere den bedste data- eller kommunikationsløsning til dig.

Kontakt Rask El Service ApS

Få styr på dine data i én enhed

Din virksomheds kommunikationsløsninger bør tale sammen. Det kan vi hjælpe dig med. Vi ved, hvad der skal til for at skabe lynhurtige og stabile kommunikationssystemer. Så spørg os, hvis du har brug for en bedre løsning. Du kan få fat i os på 📞 54 60 60 55 eller på ✉️ sr@rask-el.dk.

 

Få hjælp til opsætning af elektronik og internetforbindelse

Den moderne familie har et stigende behov for at kommunikere online, dele informationer og se underholdningsprogrammer – når som helst og hvor helst i boligen. Det kræver en lynhurtig og stabil internetforbindelse.

Vi har overblikket over, hvilke muligheder du har hos de forskellige udbydere. Og vi er eksperter i at tilslutte og konfigurere hjemmets elektronik og installere trådløse netværk.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

Find os

 

Lolland

Gasværksvej 10
4930 Maribo
CVR: 2074 7994

 

Falster

Herningvej 16
4800 Nykøbing F
CVR: 2074 7994
jg@rask-el.dk
Tlf.: 54 85 01 00