Om Rask EL Service ApS – din elektriker på Lolland-Falster

Lokal el-installatør med 3 afdelinger placeret i Maribo, Nykøbing Falster og Lolland-Falster

Om Rask El – vi er en stor elektriker virksomhed med 50 medarbejdere placeret i Maribo på Lolland og Nykøbing Falster på Lolland-Falster. Vi tilbyder alt inden for el-arbejde og el-løsninger for private og erhverv. Vi er tæt på, uanset hvor på Lolland og Falster, du befinder dig – vores el-installatører kører fra Maribo og Nykøbing til hele Lolland-Falster.

Vores elektrikere hjælper eksempelvis privatkunder med almindelige elektriker opgaver, el-installationer, montering af varmepumper og tyverisikring, ligesom vi har stor erfaring med erhvervsløsninger som alarmsystemer, adgangskontrol, sikring og almene el-servicetjek.

📞 54 60 60 55 eller på ✉️ sr@rask-el.dk – vi glæder os til at høre fra dig!

El-installatør Maribo, Nykøbing på Lolland-Falster

Butik og hvidevareservice i Maribo på Lolland

Hos Rask El’s butik i Maribo på Lolland, finder du de nyeste modeller i køle- og fryseskabe, komfurer, mikrobølgeovne, vaskemaskiner, opvaskemaskiner og tørretumblere.

HUSK! Vi leverer, installerer, vedligeholder og reparerer alle hvidevarer på hele Lolland-Falster fra Maribo.

I butikken har vi et stort belysningsudvalg med mærker som Norlys, Sirius og Nordlux. Kom ind i butikken lad dig inspirere af vores mange flotte lamper.

Se vores nyeste tilbudsavis her

Se vores belysningskatalog og tilbud her

Lokal service inden for alle typer el-installationer på Lolland-Falster

Rask El blev grundlagt i Holeby 1935, og er i dag udvidet til at inkludere en afdeling i både Maribo på Lolland og Nykøbing F på Falster, vi kører til hele Lolland-Falster. Alle afdelinger tilbyder el-service til både private og virksomheder i nærområdet, og vores fagligt dygtige og uddannede el-installatører, står altid klar til at servicere. Vi varetager bl.a. den daglige service på Guldborgsundtunnellen, og flere af vores medarbejdere har certificering i ’Vejen som arbejdsplads’.

Elektriker Maribo Nykøbing Falster Lolland-Falster
Udendørsbelysning i SR-Light

Vi er eksperter i varmepumper på Lolland-Falster

– og vi tilbyder kun de bedste og mest energieffektive varmepumper på markedet – altid til den rette pris og med kyndig vejledning før og efter, så du selv ved, hvordan det hele fungerer.

Skal du skifte varmekilden ud i Maribo eller Nykøbing Falster – eksempelvis fra oliefyr – så har vi stor erfaring i både rådgivning og installering af varmepumper og andre energi- og opvarmningskilder som jordvarme og solceller. Vi kører på hele Lolland-Falster fra Nykøbing og Maribo. Der er RIGTIG mange penge at spare!

Derudover kan Rask El Service i Maribo og Nykøbing F på Lolland-Falster bl.a. hjælpe med:

 

Elektriker Maribo Nykøbing Falster Lolland-Falster
  • Transientbeskyttelse til både landbrug, private hjem og virksomheder, da vi ved at der ikke er noget værre en elektroniske systemer går ned pga. lynnedslag.
  • Data og kommunikation – det gælder både IT og Dataløsninger samt kommunikationsløsninger til virksomheder og større projekter.
  • Elevatorservice – vi håndterer alle typer af elevatoropgaver, og har erfaring og kompetencer inden for alle elevatorfabrikater. Vi udfører bl.a. totalentreprise med ny-montage og tilbyder forskellige serviceaftaler.
  • Energioptimering – vi rådgiver vores kunder, så de får de mest optimale løsninger til deres individuelle behov. Vi ved præcis, hvor der skal sættes ind for at opnå de største besparelser.  Energioptimering kan bl.a. være skift til varmepumpe eller optimering af belysningsanlæg.

Hos Rask El får du altid den rette elektriker til opgaven

Vi er stolte af, at være kendt som elektriker på hele Lolland Falster for at være en professionel og serviceminded samarbejdspartner, der løfter alle opgaver – små som store.

Rask El er en elektriker, der står for kvalitet, og vi leverer altid til aftalt tid og pris i lokalområderne på Lolland og Falster. Ledelsen og medarbejderne står sammen om at nå de fælles mål og om at løse de fælles udfordringer, der stilles af vores kunder. Elektrikeren uddannes løbende, så vi er opdaterede inden for de nyeste løsninger indenfor el-installationer, og tilbyder den bedste rådgivning og de mest energieffektive løsninger – eksempelvis inden for belysning, indeklima og produktionsoptimering.

Elektriker i Maribo og Nykøbing på Lolland-Falster

En del af noget større

Hos Rask El, er det vigtigt hele tiden at udvikle os som lokal elektriker virksomhed på Lolland-Falster, men det er også ekstremt vigtig for os at udvikle vores medarbejdere. Derfor har vi valgt at være en del af TS-gruppen, som er en landsdækkende kæde af El-installatører. Vi kan både udvikle og sparre med hinanden i branchen, som både giver os, vores medarbejdere og vores kunder en fordel.

 

Vi værner om det lokale – og støtter op om livet på Lolland-Falster

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi hos Rask El lægger stor vægt på at tjene de lokale kunder så optimalt, som det er muligt. Uanset om det drejer sig om el-installation i Sakskøbing, Marielyst, Rødby eller Nr. Alslev, så tager vi lokalværdierne med ud til vores kunder. Vi støtter lokale sportsklubber, og deltager i events og arrangementer på Lolland-Falster for at fremme vores sammenhold og fælles værdier, og det sætter både medarbejdere og kunder stor pris på.

 

Rask EL udfører el-arbejde og rådgiver – fra Stubbekøbing til Nakskov

Vores elektriker virksomheder findes i Maribo og Holeby på Lolland og Nykøbing F på Falster, men vi kører ud på hele Lolland-Falster.

Vi servicerer alle – lige fra private til industrivirksomheder til offentlige institutioner, og alle typer af el-opgaver er velkomne.

 

Kontakt os

Ring eller send os en mail, hvis vi skal løse en el-opgave for dig eller give dig et tilbud. Vi rådgiver dig i forhold til dine specifikke behov, så du altid får den optimale løsning.

📞 Tlf.:  54 60 60 55 (Holeby & Maribo)

📞 Tlf.: 54 85 01 00 (Nykøbing F)

✉️ Mail: sr@rask-el.dk

Find din nye lampe hos SR-Light

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

Find os

Lolland

Gasværksvej 10
4930 Maribo
CVR: 2074 7994

Falster

Herningvej 16
4800 Nykøbing F
CVR: 2074 7994
jg@rask-el.dk
Tlf.: 54 85 01 00