Om Rask EL Service ApS – din elektriker på Lolland Falster

Lokal el-installatør med 3 afdelinger placeret i Maribo, Nykøbing Falster og Lolland-Falster

Rask El er en stor elektriker virksomhed med 50 medarbejdere. Vi tilbyder alt inden for el-arbejde og el-løsninger for private og erhverv. Vi er tæt på, uanset hvor på Lolland og Falster, du befinder dig.

Vi hjælper eksempelvis privatkunder med almindelige elektriker opgaver, el-installationer, montering af varmepumper og tyverisikring, ligesom vi har stor erfaring med erhvervsløsninger som alarmsystemer, adgangskontrol, sikring og almene el-servicetjek.

Find vores kontaktoplysninger her – vi glæder os til at høre fra dig!

Elektriker Maribo, Lolland Falster, Nykøbing Falster

Butik og hvidevareservice i Maribo

Hos Rask El’s butik i Maribo finder du de nyeste modeller i køle- og fryseskabe, komfurer, mikrobølgeovne, vaskemaskiner, opvaskemaskiner og tørretumblere.

HUSK! Vi leverer, installerer, vedligeholder og reparerer alle hvidevarer på hele Lolland og Falster.

I butikken har vi et stort belysningsudvalg med mærker som Norlys, Sirius og Nordlux. Kom ind i butikken lad dig inspirere af vores mange flotte lamper.

Se vores nyeste tilbudsavis her

Se vores belysningskatalog og tilbud her

 

Lokal service inden for alle typer el-installation

Rask El blev grundlagt i Holeby 1935, og er i dag udvidet til at inkludere en afdeling i både Maribo og Nykøbing Falster på Lolland-Falster. Alle afdelinger tilbyder el-service til både private og virksomheder i nærområdet, og vores fagligt dygtige og uddannede medarbejdere, står altid klar til at servicere. Vi varetager bl.a. den daglige service på Guldborgsundtunnellen, og flere af vores medarbejdere har certificering i ’Vejen som arbejdsplads’.

Rask EL Maribo Nykøbing Falster Lolland

Vi er eksperter i varmepumper

– og vi tilbyder kun de bedste og mest energieffektive varmepumper på markedet – altid til den rette pris og med kyndig vejledning før og efter, så du selv ved, hvordan det hele fungerer.

Skal du skifte varmekilden ud – eksempelvis fra oliefyr – så har vi stor erfaring i både rådgivning og installering af varmepumper og andre energi- og opvarmningskilder som jordvarme og solceller. Der er RIGTIG mange penge at spare!

Derudover kan Rask El Service bl.a. hjælpe med:

 

  • El-installationer og almene elektriker-opgaver – uanset om det drejer sig om automatik til industri, nybyggeri eller entrepriseopgaver, så er vi autoriserede og erfarne.
  • Sikringsinstallationer – som eksempelvis installering af tyverialarmer, adgangskontrol videoovervågning og brandalarmering (ABA) – både for erhverv og private.
Elektriker Maribo Nykøbing Falster
  • Energioptimering – vi rådgiver vores kunder, så de får de mest optimale løsninger til deres individuelle behov. Vi ved præcis, hvor der skal sættes ind for at opnå de største besparelser.  Energioptimering kan bl.a. være skift til varmepumpe eller optimering af belysningsanlæg.
  • Elevatorservice – vi håndterer alle typer af elevatoropgaver, og har erfaring og kompetencer inden for alle elevatorfabrikater. Vi udfører bl.a. totalentreprise med ny-montage og tilbyder forskellige serviceaftaler.

 

Hos Rask El får du altid den rette elektriker til opgaven

Vi er stolte af, at være kendt som elektriker på hele Lolland Falster for at være en professionel og serviceminded samarbejdspartner, der løfter alle opgaver – små som store.

Elektriker Lolland Falster

Rask El er en elektriker, der står for kvalitet, og vi leverer altid til aftalt tid og pris. Ledelsen og medarbejderne står sammen om at nå de fælles mål og om at løse de fælles udfordringer, der stilles af vores kunder. Elektrikerene uddannes løbende, så vi er opdaterede inden for de nyeste løsninger indenfor el-installationer, og tilbyder den bedste rådgivning og de mest energieffektive løsninger – eksempelvis inden for belysning, indeklima og produktionsoptimering.

 

Vi værner om det lokale – og støtter op om livet på Lolland Falster

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi hos Rask El lægger stor vægt på at tjene de lokale kunder så optimalt, som det er muligt. Uanset om det drejer sig om el-installation i Sakskøbing, Marielyst, Rødby eller Nr. Alslev, så tager vi lokalværdierne med ud til vores kunder. Vi støtter lokale sportsklubber, og deltager i events og arrangementer for at fremme vores sammenhold og fælles værdier, og det sætter både medarbejdere og kunder stor pris på.

Læs om et af vores store projekter her: http://www.businesslf.dk/virkelighedens-laboratorium-for-baeredygtighed-ligger-pa-vejro/ 

 

Rask EL udfører el-arbejde og rådgiver – fra Stubbekøbing til Nakskov

Vores elektriker virksomheder findes i Maribo, Holeby og Nykøbing Falster, men vi kører ud på hele Lolland og Falster.

Vi servicerer alle – lige fra private til industrivirksomheder til offentlige institutioner, og alle typer af el-opgaver er velkomne.

 

Kontakt os

Ring eller send os en mail, hvis vi skal løse en el-opgave for dig eller give dig et tilbud. Vi rådgiver dig i forhold til dine specifikke behov, så du altid får den optimale løsning.

Tlf.:  54 60 60 55 (Holeby & Maribo)

Tlf.: 54 85 01 00 (Nykøbing F)

Mail: sr@rask-el.dk

KONTAKT OS

Privatlivs- og cookiepolitik

9 + 5 =

FIND OS

 

LOLLAND

Gasværksvej 10
4930 Maribo
CVR: 2074 7994

 

FALSTER

Herningvej 16
4800 Nykøbing F
CVR: 2074 7994
jg@rask-el.dk
Tlf.: 54 85 01 00