Grønne energikilder

Grøn energi er en betegnelse for vedvarende energi, der er produceret bæredygtigt. Det vil sige, at det er en energikilde som eksempelvis sol og vind, der ikke slipper op og er tilgængelig, når der er behov for energien – samt at selve produktionen er økonomisk attraktiv og udleder minimal CO2.

Rask El, Lolland Falster, leverer, installerer og rådgiver om grønne energiløsninger til alle områder – både til private, offentlige, landbrug og virksomheder.

Vi laver skræddersyet løsninger til både store og små projekter og vi rådgiver mange kunder på og uden for Lolland Falster.

Kontakt os i dag på 📞 54 60 60 55 eller på ✉️ sr@rask-el.dk og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Grøn energi Lolland

Vedvarende energi

Kul, naturgas og olie er alle kilder til energi, der langsomt svinder ind. Vind, vand og sol er vedvarende energikilder, der altid er tilgængelige.

Vedvarende energi er en samlebetegnelse for bioenergi, vindenergi, solenergi, geotermi og andre teknologier, der adskiller sig fra kul og andre fossile brændsler ved blandt andet at være CO2-neutrale.

Vedvarende energi handler helt enkelt om at omlægge energiforbrug fra ekstern forsyning til selvforsyning. Det handler om at tænke i grøn energi – for eksempel ved at skifte oliefyr, el-radiatorer og lignende ud til varmepumper, jordvarmeanlæg og solceller. Skal vi komme forbi dig og se på forbedringer ift. energiforbrug og optimering af jeres grønne aftryk? Kontakt os på 📞 54 60 60 55 eller ✉️ sr@rask-el.dk.

Kontakt Rask El Service ApS

Projekter med solceller, vindmøller og varmepumper

Hos Rask El arbejder vi meget med vedvarende energi som solceller, vindmøller og varmepumper.

Et af de projekter som vi arbejder med, er Vejrø, en lille ø nord for Lolland. Øen er ved at blive omdannet til et lille, selvforsynende og bæredygtigt samfund, hvor man primært bruger den energi, de råvarer og de hænder som er tilstede. Du kan læse mere om Vejrø og alle vores andre energioptimeringsprojekter i vores Kundecases

”På den lille ø Vejrø nord for Lolland er der ved at blive sat strøm til et af Danmarkshistoriens mest ambitiøse projekter for produktion og anvendelse af vedvarende energi. Med vindmøller, solceller og batterier til lagring af energien er det målet, at Vejrø i 2019 skal være selvforsynende med vedvarende energi i et system i konstant ø-drift vel at mærke”. Kilde: Business Lolland Falster

Læs hele artiklen ”Virkelighedens laboratorium for bæredygtighed ligger på Vejrø

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

Find os

Lolland

Gasværksvej 10
4930 Maribo
CVR: 2074 7994

Falster

Herningvej 16
4800 Nykøbing F
CVR: 2074 7994
jg@rask-el.dk
Tlf.: 54 85 01 00