Sikkerhedsløsninger på Lolland, Maribo, Lolland Falster og Nykøbing F

Hvor godt er dit hjem eller din virksomhed sikret mod tyveri? Og hvilke foranstaltninger har du truffet for at sikre imod brand og vandskade? Det er måske nu, du skal overveje en sikkerhedsløsning – inden uheldet er ude.

Vi er specialister i sikkerhedsløsninger til både private, landbrug, virksomheder og offentlige institutioner. Vi kan hjælpe dig uanset hvordan og omfang; som totalleverandør til en komplet sikkerhedsløsning eller som installatør af et enkelt sikkerhedsprodukt. Kontakt os i dag på  📞 54 60 60 55 eller på ✉️ sr@rask-el.dk og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Sikring imod tyveri, brand og vandskader

Vi tilbyder dig mange forskellige typer af sikkerhedsløsninger – lige fra sikring imod ubundne gæster til sikring imod skader som brand eller vand.

For os handler sikkerhedsløsninger ikke kun om at beskytte sig mod indbrud – men også om sikring imod skader.

Sikkerhedsløsninger

Installation af tyverialarmer og videoovervågning

Vi er en del af en landsdækkende kæde af rådgivende el-installatører. Vi råder over en stor stab af specialister med mange års erfaring inden for installation, overvågning og servicering af tyverialarmer, alarmsystemer og videoovervågning.

Vi kan blandt andet udvikle sikkerhedsløsninger, der sikrer dit hjem eller din virksomhed mod tyveri, brand og vandskade – 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Hvis der sker noget, vil du eller en alarmcentral straks blive alarmeret. Det gælder selvfølgelig også alarmering i forbindelse med tyveri, brand og vandskade. Alt er nemt at administrere, og alle installationerne er trådløse.

Hånd om din sikkerhed

Vi tager hånd om din sikkerhedsløsning

Når du vælger os til at opsætte og installere din sikkerhedsløsning, betyder det, at vi tager hånd om hele processen med at få din sikkerhedsløsning på plads. Alt lige fra rådgivning og udvikling af sikkerhedsløsning til montering og service af hele systemet. Skal vi hos Rask El Service ApS på Lolland, Maribo, Lolland Falster og Nykøbing F hjælpe dig, så tøv ikke med at tage kontakt til os på  📞 54 60 60 55, ✉️ sr@rask-el.dk eller ved at udfylde formularen i bunden på siden her. Vi vender tilbage til dig, så hurtigt som muligt – vi høres!

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

Find os

Lolland

Gasværksvej 10
4930 Maribo
CVR: 2074 7994

Falster

Herningvej 16
4800 Nykøbing F
CVR: 2074 7994
jg@rask-el.dk
Tlf.: 54 85 01 00