El-installation

El-installation – med autoriseret stempel

Fra de daglige små opgaver som ekstra stikkontakter og renovering af gamle el-installationer til nybyggeri og større komplekse el-løsninger.

Uanset om du som privat, virksomhed eller offentlig institution står med en el-opgave, kan vi hjælpe dig. Vi er eksperter i el-installationer – og løser opgaven, der hvor den er.

Rask El-Service ApS har 3 afdelinger på Lolland Falster; Maribo, Nykøbing F. og Holeby, hvorfra vi servicerer kunder med professionel rådgivning og autoriserede el-installationer.

Kontakt os i dag på ☎ 54 60 60 55 eller på sr@rask-el.dk og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Små og store el-installationer

Om el-opgaven er lille eller stor, er ikke afgørende. Vi arbejder både med mindre el-installationer i hjemmet, som en enkelt el-installatør kan løse, og større el-projekter som kræver fagentreprenører og mange elektrikere.

Lad os hjælpe dig med:

  • Nybyggeri – traditionel eller intelligent installation?
  • Renovering af gamle el-installationer
  • Reparation af elektriske installationer
  • Fejlfinding på el
  • Service og vedligeholdelse af el
  • Komplekse tekniske installationer

 

Autoriseret el-installatør

Vores fagligt dygtige og uddannede medarbejdere, står altid klar til at servicere. Vi varetager bl.a. den daglige service på Guldborgsundtunnellen, og flere af vores medarbejdere har certificering i ’Vejen som arbejdsplads’.

Leder du efter en samarbejdspartner med de rigtige kompetencer? Kontakt os i dag på ☎ 54 60 60 55 eller på sr@rask-el.dk og vi kontakter dig hurtigst muligt.

KONTAKT OS

Privatlivs- og cookiepolitik

3 + 5 =

FIND OS

 

LOLLAND

Gasværksvej 10
4930 Maribo
CVR: 2074 7994

 

FALSTER

Herningvej 16
4800 Nykøbing F
CVR: 2074 7994
jg@rask-el.dk
Tlf.: 54 85 01 00