El-installation – med autoriseret stempel

 

 

Fra de daglige små opgaver som ekstra stikkontakter og renovering af gamle el-installationer til nybyggeri og større komplekse el-løsninger.

Uanset om du som privat, virksomhed eller offentlig institution står med en el-opgave, kan vi hjælpe dig. Vi er eksperter i el-installationer – og løser opgaven, der hvor den er.

Rask El-Service ApS har 3 afdelinger på Lolland Falster; Maribo, Nykøbing F. og Holeby, hvorfra vi servicerer kunder med professionel rådgivning og autoriserede el-installationer.

Kontakt os i dag på 📞 54 60 60 55 eller på ✉️ sr@rask-el.dk og vi kontakter dig hurtigst muligt.

El-installatør Maribo, Nykøbing på Lolland-Falster
El installatør Rask El Service

Små og store el-installationer

Om el-opgaven er lille eller stor, er ikke afgørende. Vi arbejder både med mindre el-installationer i hjemmet, som en enkelt el-installatør kan løse, og større el-projekter som kræver fagentreprenører og mange elektrikere.

Lad os hjælpe dig med:

  • Nybyggeri – traditionel eller intelligent installation?
  • Renovering af gamle el-installationer
  • Reparation af elektriske installationer
  • Fejlfinding på el
  • Service og vedligeholdelse af el
  • Komplekse tekniske installationer

Autoriseret el-installatør

Vores fagligt dygtige og uddannede medarbejdere, står altid klar til at servicere. Vi varetager bl.a. den daglige service på Guldborgsundtunnellen, og flere af vores medarbejdere har certificering i ’Vejen som arbejdsplads’.

Leder du efter en samarbejdspartner med de rigtige kompetencer? Kontakt os i dag på 📞 54 60 60 55 eller på ✉️ sr@rask-el.dk og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 Vi kan hjælpe dig med en bred vifte af opgaver. Bl.a.:  

Varmepumper

Solceller

Solceller-rask-el-lolland

Ladestandere

Ladestander-rask-el-lolland

Alt inden for lamper hos SR-Light

Lokal El-installatør på Lolland og Falster

 

Du har måske set vores biler rundt omkring på Lolland og Falster – vores elektrikere dækker nemlig hele området. Vi løser mange forskellige el-opgaver for både privatkunder og erhvervskunder i lokalområdet. Vi har både faste serviceaftaler og hjælper privatkunder.

Vores mange år i branchen er din garanti for høj faglighed og indsigt i nye metoder. Vi leverer altid el-installationer af kvalitet til en fornuftig pris. Det kan være, at du som kunde har et ældre hus, hvor du ønsker at renovere alle el-installationer, og i den forbindelse ønsker en fast elektriker til udførelsen. Vi kører på hele Lolland og Falster. Det kan også være store enterprise arbejde eller hus-elektriker for større virksomheder.

Vi står klar til at hjælpe dig med både små og store opgaver. Hvad end du skal have skiftet spisebordslampen eller du måske skal have et tilbud på en større entreprise, så står vi klar til at hjælpe.
Du kan læse meget mere om vores store alsidighed i vores kundecases lige her: 

Som din lokale elektriker på Lolland-Falster kan alt næsten lade sig gøre. Du er altid velkommen til at kontakte os uforpligtende på forhånd, så vi sammen kan gennemgå dit behov eller projekt. Kontakt os på📞 54 60 60 55 eller på ✉️ sr@rask-el.dk – vi glæder os til at høre fra dig!

Rask El-Service
Kontakt Rask El Service ApS

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

Find os

Lolland

Gasværksvej 10
4930 Maribo
CVR: 2074 7994

Falster

Herningvej 16
4800 Nykøbing F
CVR: 2074 7994
jg@rask-el.dk
Tlf.: 54 85 01 00
El-installation
El-installation
El-installation
El-installation
Rask EL ApS
Rask EL ApS,
Gasværksvej 10,Maribo,Lolland-4930,
Telephone No.54 60 60 55
Lolland-Falster
Lolland-Falster
Vi laver el-installationer på hele Lolland-Falster, samt Sydsjælland
Vi laver el-installation på hele Lolland-Falster og på Sydsjælland