Charge Amps ladestandere – gør opladning af din elbil nem

Når først man har taget springet og udskiftet sin almindelige bil til en elbil, så må det ikke være besværligt eller dyrt at få installeret en ladestander i hjemmet eller i virksomheden. Hos Rask El  har vi specialiseret os i opsætning og montering af ladestandere til elbiler både i hjemmet men også til mindre firmaer og boligselskaber. Rask El holder til i Maribo, Holeby og Nykøbing Falster, men vi kører på hele Lolland og Falster, kontakt os på 📞 54 60 60 55 eller på ✉️ sr@rask-el.dk for at høre mere om priserne og opsætning. Fordelen ved at få din el-installatør til at montere ladestanderen til din elbil i hjemmet er, at de kan trække den korrekte strøm, som der er behov for direkte i din indkørsel, i dit sommerhus eller foran din virksomhed.

 

Elbiler er nemlig bygget med et batteri af en vis størrelse, hvilket betyder at en opladning ofte tager flere timer, før batteriet fuldt opladet. Derfor kan man som udgangspunkt ikke bruge de almindelige stikkontakter, man har indendørs eller udendørs, da de ikke er bygget til en så stor belastningning over længere tid.

Charge amps Lolland

Hos Rask El er vi uddannet i opsætning og montering af ladestandere og du er mere end velkommen til at kontakte os 📞 54 60 60 55 eller på ✉️ sr@rask-el.dk for at få et uforpligtende tilbud. Vi har indgået et samarbejdet med Charge Amps, der har designet og udviklet ladestandere, som har et helt unikt design og som er nem at bruge i hverdagen. Charge Amps’ vision er at designe og skabe produkter og løsninger, som gør skiftet fra benzin/diesel til elbiler nemt og ligetil uden besvær.

Gode grunde til at vælge elbiler

Elbiler og hybridbiler bliver kun mere og mere vigtige for vores samfund og miljøet. Der er en masse at spare på økonomien i forhold til at køre på strøm frem for benzin eller diesel. Selvom det stadig ikke er billigere at erhverve sig en elbil, så kan der være mange andre grunde til, at man ikke kan overskue overgangen. Et af de oftest stillede spørgsmål er “Hvor kan jeg oplade min bil?” og “Hvor meget koster det at oplade min elbil?”.

Hos Rask El kan vi hjælpe dig med at mindske din bekymring – for vi står for levering og montering af din nye ladestation både til hjemmet, på kontoret eller i sommerhuset. Du skal blot tage stilling til behovet – findes der én eller to elbiler, der skal kunne lade på samme tid?

Man kan ikke bare tilslutte sin nye ladestander direkte i sin udendørs stikkontakt – man skal være helt sikker på at stikkontakten kan tåle at være i brug i flere timer – og det kan vi hos Rask EL hjælpe med. Vi sikrer at enten dit hjem eller virksomhed er helt klar til din nye elbil og vi guider dig igennem, hvordan du bruger systemerne, så det er så nemt for dig som muligt.

Halo ladestander på Lolland

Charge Amps Halo Wallbox – til hjemmet og på jobbet

Charge Amps HALO er vores første og mindste ladestation, ideel til hjemmet og kontoret. Den har et fast kabel til nem opladning, der passer til din travle hverdag. Softwareplatformen komplementerer perfekt den innovative genanvendte hardware og vil sammen sikre dig, at din opladning er effektiv og let.

I dag oplader 9 ud af 10 deres elbiler og hybridbiler derhjemme eller på kontor. Derefter er det vigtigt, at du selv har et godt overblik over dit gebyr. Charge Amps HALO Wallbox er en elegant, intelligent og robust ladestander, der giver dig fuld kontrol over opladningen. Med den indbyggede software kan du nemlig time din ladestander, så du oplader når prisen er lavest, eller når elektriciteten er den mest miljøvenlige.

Derudover kan du låse ladestanderen for at forhindre fremmede i at oplade.

 

 • Pålidelig EV-opladning med smart software
 • Kontrol opladning via Cloud løsning
 • Smart timersystem og låsefunktion for en smartere og nemmere opladning
 • En af de mindste opladningskasser på markedet
 • Fremstillet i genanvendt aluminium

Charge Amps ​AURA – til dig, der ikke kan nøjes

Charge Amps Aura er ladestationen der er perfekt til offentlig brug enten i boligforeninger eller mindre virksomheder. Den kunne også deles mellem to naboer enten i sommerhuset eller på vejen.

Den har to udgange og kan oplade op til 22 kW på hver stik samtidig. Efter behov kan de indstilles til en fast maksimal strøm, der passer til den strøm, der er tilgængelig til installationen.

De to stikkontakter kan være belastningsafbalanceret og være en del af et større system med flere enheder, begge med Halo eller andre Aura ladestandere.

Charge Amps Aura har et kommunikationssystem som gør det muligt at dele opladningsdata med bilen, altså en såkaldt Vehicle-2-Grid teknologi.

 

Aura ladestander
Kontakt Rask El Service ApS

Få et system, der er fremtidssikret

Charge Amps AURA er den fremtidssikrede ladestation til opladning til hjemmet eller i virksomheden. Charge Amps Aura er markedets mest moderne ladestation med høj klassificering (IK 10). Ladestationen er ideel til hjem med to elbiler, kontor, parkeringspladser, ejerlejligheder eller boligforeninger.

Charge Amps AURA opfylder alle standarder og sikkerhedsstandarder inden for elektrisk ladning.

 • Modulopladningskasse
 • 2 x type 2-stik
 • Justerbar mellem 1,4–22 kW pr. stikkontakt
 • LAN med indbygget switch og WiFi til forbindelse
 • Belastningsafbalancering mellem flere enheder
 • Alle sikkerhedsfunktioner integreres direkte i enheden

 

Få et uforpligtende tilbud på en ladestander til dit hjem i dag på 📞 54 60 60 55 eller på ✉️ sr@rask-el.dk.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

Find os

Lolland

Gasværksvej 10
4930 Maribo
CVR: 2074 7994

Falster

Herningvej 16
4800 Nykøbing F
CVR: 2074 7994
jg@rask-el.dk
Tlf.: 54 85 01 00