Sikring af dit hjem

Hos Rask El Service ApS i Maribo, Nykøbing F. og Holeby hjælper vi dig med installation af tyverisikring og alarmsystemer med videoovervågning, som er optimalt til dit hjem og behov. Vi installerer alarmsystemer på hele Lolland-Falster og Sydsjælland og tager gerne en uforpligtende snak med dig på forhånd.

I 2019 anmeldte danskerne 24.553 indbrud  – det laveste tal i 30 år. Men det er stadig meget ubehageligt at komme hjem til et indbrud i sit hjem!

Kontakt Rask El Service på 📞 54 60 60 55 eller på sr@rask-el.dk.

 

Rask El Service er specialister i at montere alarmsystemer

Danmark har desværre en trist 1. plads som det land i Europa med flest indbrud i private hjem pr. indbygger. I forhold til alarmsikring er der meget du selv kan sørge for at gøre –  fx i forhold til udendørsbelysningen og i forhold til alarmsystemer og overvågning.

indbrud Maribo

NĂĄr du vil have sikret dit hjem med alarmløsninger, er det en stor fordel at fĂĄ Rask El Service til at montere dit alarm- og overvĂĄgningssystem – vi er nemlig specialister i opsætning og montering af sikrings- og alarmsystemer.

Vi kan hjælpe dig med udendørsbelysning og montering af alarmsystemer og videoovervĂĄgning. I dag styres mange alarmsystemer via en app og her hjælper vi dig med at lære at bruge app’en, inden vi afslutter alarmopgaven ved dig.

 

HvornĂĄr sker indbrud i Danmark?

Det er i ĂĄrets sidste mĂĄneder, at antallet af indbrud typisk stiger – indbrudstyvene er især pĂĄ spil i efterĂĄrs- og vintermĂĄnederne. Som regel sker indbruddene, nĂĄr folk ikke er hjemme fx i juletiden.

Mørke er en fordel for tyvene, fordi det gør det nemmere at skjule sig for dine naboer og dels fordi det er nemt for tyven at se, om du er hjemme.

FĂĄ dit alarmsystem monteret og installeret hjemme allerede nu – kontakt Rask El Service pĂĄ đź“ž 54 60 60 55. 

indbrud om natten Randers

Markant flere indbrud i villakvarterer

Villakvarterer er som boligtype stadig tyvenes foretrukne. Tilbage i 2018 blev 75% af indbruddene i Danmark begĂĄet i villaer, selvom villaen som boligtype kun tegner sig for 58% af danske husstande.

I villakvarterer er risikoen for at tyven bliver opdaget meget lille, fordi der tit er stor afstand mellem naboerne. Samtidig kan tyven samtidig gemme sig bag en hæk eller et hegn og nemt slippe væk ad flugtveje som fx en terrasse- eller kælderdør.

Skalsikring af dit hjem

For mange er det en stor tryghed at tilslutte husets alarmsystem om natten, når man sover. Der findes forskellige alarmer, der har den mulighed – det kan både være forskellige sensorer man aktiverer om natten og ellers kan man skalsikre huset.

Med skalsikring af huset menes, at du kan koble alarmer på døre og vinduer samtidig og hvis disse bliver åbnet eller ødelagt, så udløses alarmen.

Rask El Service har stor erfaring med skalsikring samt montering af alarmsystemer – kontakt os i dag pĂĄ đź“ž 54 60 60 55, sĂĄ giver vi dig og din familie et uforpligtende tilbud.

Har du haft indbrud?

Når først man har haft indbrud, ønsker man ikke at opleve det igen. Og selvom der i gennemsnit er én ud af 100 boliger, der oplever indbrud i løbet af et år, så er risikoen for indbrud i samme hus faktisk 5 gange højere end i andre boliger.

Samtidig øges risikoen for at nabohusene oplever indbrud efterfølgende desværre også.

 

FĂĄ Rask El Service til at montere dit alarmsystem

Rask El Service i Maribo kan montere jeres alarmsystem, så du og din familie mindsker risikoen for indbrud eller hjælper med at sikre at I ikke oplever indbrud igen. Vi har mange års erfaring med sikring og alarmsystemer og overvågning.

Selvom der findes mange alarmer du selv kan montere, så er det ideelt set en bedre ide at få en aut. el-installatør eller professionel alarm-montør til at gøre det. Det handler meget om beregning af vinkler ifht overvågningssystemer samt opsætningen af alarmen.

Hos Rask El Service i Maribo hjælper vi dig – kontakt os i dag pĂĄ đź“ž 54 60 60 55.

Smadret vindue Randers
App Maribo

Nem alarm – til hele familien

I mange børnefamilier ser vi, at børnene som oftest er de første, der kommer hjem om eftermiddagen. Og det skal både være nemt og ligetil at kunne tilslutte og deaktivere alarmen. Derfor har mange alarmsystemer både fjernbetjening, app og chip som gør, at børnene selv kan slå alarmen fra. 

Alt afhængig af hvilket alarmsystem du vælger, kan du som forælder fĂĄ besked via en app, nĂĄr der er aktivitet bĂĄde ved husets dør og nĂĄr alarmen er slĂĄet fra. PĂĄ den mĂĄde ved du at dine børn er kommet sikkert hjem og uden at I har haft “udbudne gæster”.

Kontakt Rask El Service i dag på 📞 54 60 60 55 og få et uforpligtende tilbud på alarmsystem til dit hjem.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

Find os

Lolland

Gasværksvej 10
4930 Maribo
CVR: 2074 7994

Falster

Herningvej 16
4800 Nykøbing F
CVR: 2074 7994
jg@rask-el.dk
Tlf.: 54 85 01 00