Rask El vinder LF Erhvervsprisen 2023

Rask El blev tildelt Lolland-Falsters Erhvervspris 2023, en anerkendelse som vi er utroligt stolte af. 

LF Erhvervsprisen uddeles til en virksomhed på Lolland-Falster, som gør en forskel i lokalområdet. Virksomheden skal være i vækst, og skal have fokus på bæredygtighed, innovation samt investere i klimavenlige teknologier.

Ingolf Stenstrup Larsen fra Nordea begrundede på vegne af dommerkomiteen bag Erhvervsprisen valget af Rask El på følgende måde:

Rask EL vinder af Lolland Falsters Erhvervspris 2023(1)

”Det er en virksomhed, der har udviklet sig på imponerende vis og med flot og robust vækst. Samtidigt har den en klar og bæredygtig grøn profil, hvor de arbejder positivt og konstruktivt med deres omverden. ESG-regnskabet er der naturligvis styr på. Der investeres konstant i medarbejderudvikling som gør det muligt at håndtere stort set alle opgaver i deres branche. Virksomheden er kendt for at involvere sig lokalt – et lokalt ansvar som også gælder ansættelse af et stort antal lærlinge og udenlands arbejdskraft, der har bosat sig i området. Rask El er en gammel og hæderkronet virksomhed, og der tænkes i strategiske løsninger, der vil styrke virksomhedens fremtidsudsigter yderligere. Den får mange tandhjul til at køre, der er særligt vigtige for netop Lolland-Falsters erhvervsmotor.”

Rask EL vinder af Lolland Falsters Erhvervspris 2023(2)

Lollands borgmester overrakte prisen

Lollands borgmester Holger Schou Rasmussen overrakte prisen og delte følgende ord med prisvinderen fra scenen:

 

”I leverer hver dag. I er en type virksomhed, der griber bolden på den store vækst, der er i gang. I er en virksomhed, der står med fantastiske muligheder med hele den elektrificering, der skal ske. I har virkelig fat i noget af det rigtige i forhold til fremtiden. Tillykke med prisen. Den er fuldt fortjent.”