Valeos Pharma – Holeby

Da den danske medicinalvirksomhed Valeos Pharma overtog flere haller i Erhvervspark Lolland, blev Rask El kontaktet for at udføre et større projekt. De mange haller var tidligere motorhaller for Holeby Diesel på 3500 kvadratmeter, og de skulle omdannes til et nyt formål: At producere medicinsk cannabis til den lægelige industri.

Rask El stod for at udføre alt det el-tekniske arbejde i forbindelse med det store byggeprojekt. Det omfattede blandt andet installation og opsætning af 3.000 ampere hovedforsyninger, komplet bygnings- og maskin-installation samt opsætning af al den vigtige belysning til produktionen i hallerne. Derudover har Rask El også sørget for at totalsikre virksomheden mod blandt andet brand og indbrud, så den opfylder alle gældende lov- og sikkerhedskrav. Det var blandt andet installation og montering af ABA, ABV, AVA, AiA og ADK.

Der var således rigtig mange el-tekniske opgaver som virksomheden skulle have udført i forbindelse med det omfattende byggeprojekt, og i Rask El er vi tilfredse med resultatet.

Rask El Service A/S på Lolland er en stærk erhvervspartner, og vi arbejder med mange spændende projekter og opgaver på hele Sjælland – giv os et kald i dag eller send os en mail på sr@rask-el.dk, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Hydra-Specma-domicil-elektriker
Hydra-Specma-domicil-elektriker-rask-el
Hydra-Specma-domicil-elektriker-rask-el
Hydra-Specma-domicil-elektriker

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

Find os

Lolland

Gasværksvej 10
4930 Maribo
CVR: 2074 7994

Falster

Herningvej 16
4800 Nykøbing F
CVR: 2074 7994
jg@rask-el.dk
Tlf.: 54 85 01 00