Totalinstallation i industribygning i Ishøj

Totalinstallation med LED belysning og videoovervågning for Kartoffelfirmaet A. F. Nyhuus A/S i Ishøj

I 2017 har vi udført et totalprojekt med alt elarbejde for Industrivirksomheden A.F. Nyhuus i Ishøj. Ud over de generelle elinstallationer har vi desuden installeret et professionelt ITV-anlæg med videoovervågning og sørget for, at alle de nye belysningsinstallationer er helt up-to-date med LED-armaturer.

 

El-installationer i industrihal og administrationsbygning

Hos Rask El-service har vi stor erfaring i totalinstallation for både store og små virksomheder. Vi vil kalde projektet i Ishøj for et af de større. Selve industrihallen er på 3748 m2, hvoraf ca. en tredjedel er kølelagre. Vi har flere montører, der er uddannet til at håndtere pumpe- og køleanlæg, og de håndterede også dette projekt med stor professionalisme.

Ud over installationer og energioptimering i selve industrihallen og ved læssesluserne, har vi også stået for el-installationer og opsætning af armaturer med LED-belysning i den tilhørende administrationsbygning og centralens arkiv. I alt er der tale om 3971 m2 udnyttet areal hos industrivirksomheden i Ishøj.

 

ITV videoovervågningsanlæg

Sidst men ikke mindst har vi installeret et professionelt ITV overvågningsanlæg med video. Vores sikringsekspert har skræddersyet overvågningsanlægget, så det matcher de behov og de funktionsønsker, som virksomheden har.

 

Totalprojektering med elinstallationer, ventilation og sikringsløsninger for industrivirksomheder

Hos Rask El Service tilbyder vi en samlet løsning. Vores medarbejdere indeholder alt fra el-installatører, energikonsulenter, KMO montører, sikringsteknikere og selvfølgelig elektrikere. Der er ikke den opgave vi ikke kan håndtere, og vi laver gerne specialløsninger, hvilket er et must når vi taler totalprojektering inden for el- og energibranchen.

Kontakt os i dag