Rask El Service har udført total-projektering hos Mertz i Maribo i 2016

Vi har mange års erfaring med entrepriseopgaver og totalprojektering inden for el-installation, installation af videoovervågning (som ITV og TVO) og meget mere. Vores autoriserede rådgivere og installatører sørger altid for at finde de mest energieffektive og fremtidssikrede løsninger til ethvert behov og budget.

 

Vi har stået for følgende installationer for Mertz i Maribo:

  • Total projektering
  • ITV videoovervågning (Læs mere nedenfor)
  • LED lys
  • ABA anlæg
  • ABV brandventilation

 

Videoovervågning (ITV) skaber sikkerhed og tryghed

Videoovervågning er en af de mest populære sikkerhedsløsninger der findes i dag. Vores installatører har mange års erfaring med at installere forskellige typer af videoovervågning (som IP, analog og hybrid), men vi er særligt begejstrede for ITV overvågningsanlæg.

Vælger du en løsning med ITV overvågning, får du en HD-løsning med optimal billedkvalitet, og netop dette system er let at installere, så det er både en af de mest billige installationer inden for videoovervågning, og samtidig en af de bedste.

Vi installerer også specilløsninger inden for videoovervågningssystemer, så har du specifikke ønsker til funktioner og betjeningsmuligheder (via apps mv.), så tag en uforpligtende snak med en af vores rådgivere.

Kontakt os i dag.