Solceller hos SOSU Nykøbing Falster

SOSU Nykøbing Falster stod overfor en større udskiftning af deres tag. I den forbindelse blev der opsat et stort overdækket stilads rundt om hele bygningen.

I denne forbindelse valgte SOSU Nykøbing Falster, at få opsat solceller på det nye tag, således at både taget og solceller kunne monteres på samme tid.

Hos Rask EL ApS stod vi selvfølgelig klar til at hjælpe med opgaven, og vi fandt sammen med kunden det solcelleanlæg, der passede bedst til bygningen samt kundens behov.

Valget faldt på et 50 kWp. Solcelleanlæg, som blev monteret under den store inddækning.

Har du overvejet at få installeret solceller i din bolig? Solceller er en miljøvenlig løsning, der giver dig mulighed or at udnytte solens stråler til at genere el og opvarmning til dit hjem eller virksomhed.

En investering i et solcelleanlæg er en rigtig god forretning, der med tiden kan spare dig for mange penge – uanset om du er privatperson, firma eller institution. Et solcelleanlæg er en fremtidssikret løsning, der gavner både dig og miljøet.

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på solceller af højeste kvalitet inkl. montage. Kontakt os på 📞 54 60 60 55 eller på ✉️ sr@rask-el.dk.

 

Solceller-nykøbing-falster
Solceller-SoSu-Falster
Solceller-rask-el-nykøbing-falster