Skovbørnehaven Søruphus

Selvom børnene i Skovbørnehaven Søruphus er ude i naturen meget af tiden, så er der også behov for plads og rum indenfor. BO HUS og DAN-PROJECT ApS har stået for byggeriet af den nye, svanemærket børnehave, hvor Rask EL har sørget for alle de el-tekniske installationer.

Opgaven lød på at opfører et nyt hus til skovbørnehaven som tidligere har holdt til i den gamle skovløberbolig i Hannenov skov, men den er nedslidt og ikke egnet til formålet.

”Jeg er meget glad for, at vi kan skabe de helt rigtige rammer for børnene i Søruphus. Vi har fra begyndelsen valgt, at byggeriet skulle være bæredygtigt og leve op til kravene for svanemærket byggeri, og med den plan og de tegninger, der ligger nu, får børnene helt fantastiske muligheder for at udfolde sig både ude og inde. Med byggeriet sætter vi trumf på børnehavens fokus, nemlig skov og natur,” siger Simon Hansen, der er formand for Børn, Familie og Uddannelsesudvalget.

Når man får muligheden for at tænkte i nye baner, giver det nogle helt andre muligheder. Står du med en totalrenovering eller nybyggeri så kontakt os på ☎️ 54 60 60 55 vi står altid klar med rådgivning og gennemgang af projektet både inden, under og efterfølgende.

 

Totalrenovering til nybyggeri

Rask EL ApS har stået for at udfører alt el-teknisk arbejde fra start til slut – det giver altid en bedre løsning både for kunden men også for enterprisen.

Byggeriet startede i slutningen af maj 2020, og er færdigklar til indflytning i slutningen af 2021

Vi har som el-installatør mange års erfaring og er oftes med på på store enterpriseopgaver som denne. Det kan være alt fra totalrenovering til nybyggeri.

 

Læs mere om byggeriet lige her:  https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/bornene-i-soruphus-far-ny-svanemaerket-bornehave?publisherId=11287667&releaseId=13600292