Samarbejde Hjerteforeningen

Sammen med vores kollegaer i TS-gruppen, har vi indgået et samarbejde med Hjerteforeningen – alle hjertestartere fra Landsuddelingen ”Gå dig til en hjertestarter” d. 28. april 2019, bliver monteret af os eller en af vores kollegaer rundt i landet.

Sammen med TS-gruppen har vi ydet et tilskud på 300.000 kr., som bliver brugt til monteringen af de mange hjertestartere.

Det specielle ved denne Landsuddeling er, at det er private der samler ind til en hjertestarter, der f.eks. skal hænge på et hus eller et andet sted på gaden. Det er et projekt vi rigtig gerne vil støtte og derfor har vi ydet et tilskud til monteringen af alle hjertestartere.

Hjertestop er jo desværre noget som berører rigtig mange og vi er stolte af at være med i et netværk, hvor vi sammen kan gøre en forskel. Læs mere om Landsuddelingens samarbejdspartnere her

Vi er en del af TS-gruppen – et frivilligt landsdækkende netværk med mere end 60 lokale el-installatør virksomheder.  Læs mere om TS-gruppen her 

 

Om Hjerteforeningens Landsuddeling

Søndag d. 28. april 2019 vender Hjerteforeningen idéen om en landsindsamling på hovedet og giver hver eneste krone tilbage i form af hjertestartere.

Du kan deltage i en gruppe med dine naboer, familie, kolleger, sportsklub eller hvem der ellers er dig nær.

Går du og din gruppe mindst 15 indsamlingsruter tilsammen, så giver Hjerteforeningen jer en hjertestarter, som vi monterer og tilslutter i et varmeskab lige dér, hvor I mener, at den gør mest gavn. Samtidig kan du og din gruppe få et kursus i genoplivning, så I er helt klart til at redde liv, der hvor I er.

Alt sammen uden beregning. For Hjerteforeningen bruger hver eneste krone i indsamlingshjerterne 100% ubeskåret på hjertestartere, skabe og opsætning. Kommer der ikke helt nok i hjerterne, dækker Hjerteforeningen resten, og bliver der penge i overskud – ja så deler de bare flere hjertestartere ud.

Vi glæder os til at gøre en forskel – sammen!

Læs mere om Landsuddelingen her www.landsuddeling.dk