Ny børnehave i Vallensbæk

Rask El Service ApS har sammen med BO-HUS fra Nykøbing Falster opført en ny børnehave i Vallensbæk. Opgaven lød på at lave en hel ny og innovativ børnehave som skulle erstatte en tidligere børnehave, som var ødelagt af vandskader.

Rask El Service har stået for alt el arbejdet for BO-HUS, som er totalentreprenør.

Når man får muligheden for at tænkte i nye baner, giver det nogle helt andre muligheder. Står du med en totalrenovering eller nybyggeri så kontakt os på ☎️ 54 60 60 55 vi står altid klar med rådgivning og gennemgang af projektet både inden, under og efterfølgende.

Vallensbæk Børnehave

Nye muligheder og teknologier

Den nye institution vil få plads til 70 børn – 19 vuggestuebørn, 45 børnehavebørn og yderligere seks børn med særlige behov. Udover 70 børn vil der blive plads til 20 ansatte. Det var vigtig at lave noget som var nutidensvar på moderne institutioner, hvor der bliver gennemtænk, hvordan man kan understøtte børns udvikling.

Vi har været med hele vejen og har udført alt el-arbejdet fra ende til anden – det giver altid en bedre løsning både for kunden men også for enterprisen.

Den ny institution erstatter “Birkely”, som efter en omfattende vandskade var i så dårlig stand, at den blev revet ned.

Byggeriet startede i slutningen af maj 2019 og er færdigklar til indflytning i februar 2020.

Vi har som el-installatør mange års erfaring og er oftes med på på store enterpriseopgaver som denne. Det kan være alt fra totalrenovering til nybyggeri.

KONTAKT OS

Privatlivs- og cookiepolitik

11 + 9 =

FIND OS

 

LOLLAND

Gasværksvej 10
4930 Maribo
CVR: 2074 7994

 

FALSTER

Herningvej 16
4800 Nykøbing F
CVR: 2074 7994
jg@rask-el.dk
Tlf.: 54 85 01 00