“Mod nye tider” – renseanlæg i Gedser og Stubbekøbing

Da Guldborgsund Forsyning skulle i gang med deres kæmpestore renoveringsprojekt ”mod nye tider”, som betød renovering af fire renseanlæg, blev Troels Jørgensen valgt som entreprenør på projektet.

Hos Rask El Service ApS stod vi selvfølgelig klar til at hjælpe, og arbejdet med både Gedser og Stubbekøbing renseanlæg blev klaret til aftalt tid.

Rask El Service ApS stod for alle el-teknisk installationer på begge renseanlæg, hvilket blandt andet indebar:

  • El-installation
  • Belysning
  • Automatik
  • Kabelføring

 

Stubbekøbing renseanlæg

Det nye anlæg er automatiseret så den daglige drift af anlægget, kan betjenes centralt. Dette gør anlægget stort set ubemandet, da det kun er nødvendigt at tilse anlægget ved vedligeholdelse.

En af udfordringerne under dette projekt har været at renovere anlægget, mens det stadig driftes. Dette er lykkedes takket været et godt samarbejde med projektets hovedentreprenør Troels Jørgensen og deres underentreprenører, samt med Guldborgsund Forsynings rådgivere EnviDan.

Gedser-renseanlæg-case-Rask-El


Gedser renseanlæg

Det nye Gedser Renseanlæg er i princippet et helt nyt anlæg, der er opført ved siden af det gamle, hvorefter der foretages en omkobling. Samtidig bliver trykledningen fra Gedesby Renseanlæg, som faktisk allerede er færdig, koblet på anlægget, og derefter rives det eksisterende renseanlæg i Gedesby ned. Endvidere kobles den nye trykledning fra Scandlines færgeterminalen i Gedser Havn, som også er færdiganlagt, på det nye renseanlæg.

Rask El Service ApS på Lolland er en stærk erhvervspartner, og vi arbejder med mange spændende projekter og opgaver på hele Sjælland – giv os et kald i dag eller send os en mail på sr@rask-el.dk, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

renseanlæg-Rask-El-elektriker
renseanlæg-case-Rask-El
renseanlæg-Rask-El