Femern A/S – Bygherrecenter

I forbindelse med byggeriet af Femern-tunnelen er det gamle Danhotel på Rødby Havn blevet ombygget til et bygherrecenter.

Rask El service ApS stod her for alt el-teknisk arbejde under ombygningen, og har i den forbindelse været med til at etablere 75 kontorarbejdspladser, et antal overnatningspladser samt reception, møde- og udstillingsfaciliteter i bygningen.

Hotellet skal anvendes af medarbejderne hos Femern A/S, og det forventes, at omkring 1/3 af medarbejderne skal have fast base i Rødbyhavn i anlægsfasen, mens endnu ca. 1/3 vil have skiftende arbejdssted mellem København og Rødbyhavn. Den sidste tredjedel vil arbejde fra København eller i Tyskland.

Læs mere om bygherrecenteret lige her: 

Pumpestationer til den store anlægsopgave

Det er dog ikke første gang, at Rask El service ApS er involveret i arbejdet med Femern. Allerede tilbage i maj 2020 var Rask El service ApS med til at etablere flere pumpestationer til den kommende anlægsopgave af Femern.

Her stod Rask El for installationen af forskellige intelligente styringssystemer på pumpestationen.

Intelligente installationer et af vores faglige specialer. Med et intelligent styringssystem vil du opleve, at synergien mellem dine installationer udnyttes, hvad end det er i din bolig eller i din virksomhed. Det sparer dig energi, samtidig med at du får et bedre overblik over dit energiforbrug.

Rask El Service ApS er en stor elektriker virksomhed med 50 medarbejdere placeret i Maribo på Lolland og Nykøbing F på Falster. Vi tilbyder alt inden for el-arbejde og el-løsninger for private og erhverv. Vi er tæt på, uanset hvor på Lolland og Falster, du befinder dig – vores el-installatører kører fra Maribo og Nykøbing til hele Lolland-Falster.

Ring eller send os en mail, hvis vi skal løse en el-opgave for dig eller give dig et tilbud. Vi rådgiver dig i forhold til dine specifikke behov, så du altid får den optimale løsning.

Tlf.:  54 60 60 55 (Holeby & Maribo)

Tlf.: 54 85 01 00 (Nykøbing F)

Mail: sr@rask-el.dk