CCCE – Cargocenter Kastrup

Rask El stod for alt det el-tekniske arbejde i forbindelse med opførelsen af et 5156 m2 nyt cargo logistikcenter i Kastrup – et logistikcenter der er dimensioneret til fremtiden! 

På Kystvejen 24-30 i Kastrup har vi i 2023 været med til at opføre det topmoderne logistikcenter, der nu stå klar til at logistikbranchens førende spillere kan rykke ind.

Den omfattende opgave blev udført i samarbejde med totalentreprenør Jönsson Entreprise A/S, hvor Rask El stod for at udføre alle el-opgaver i forbindelse med byggeriet.

Logistikcenteret består af tre hovedområder; en stor lagerhal, varemodtagelse og et velfærdsområde i to etager.

Der blev blandt andet opsat solceller på taget, som understøtter miljøcertificeringen og bygherres ønske om at energieffektivisere og fremtidssikre bygningen med vedvarende energi.

CCCE Kastrup 4-min
CCCE Kastrup 1-min

Den samlede aftale for byggeriet løb op på 5156 m2, hvor Rask El ApS fungerede som ansvarlig for samtlige el-opgaver gennem hele entreprisens proces.

Rask El Service A/S på Lolland er en stærk erhvervspartner, og vi arbejder med mange spændende projekter og opgaver på hele Sjælland – giv os et kald i dag eller send os en mail på sr@rask-el.dk, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

CCCE Kastrup 2-min
CCCE Kastrup 3-min
CCCE Kastrup 5-min

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

Find os

Lolland

Gasværksvej 10
4930 Maribo
CVR: 2074 7994

Falster

Herningvej 16
4800 Nykøbing F
CVR: 2074 7994
jg@rask-el.dk
Tlf.: 54 85 01 00