Alarmsystemer på Lolland, Maribo, Lolland Falster og Nykøbing F

Du forbinder sikkert alarmsystemer med beskyttelse mod indbrud og ubudne gæster i hjemmet. Det er det også, men hos os betyder alarmsystemer også sikring mod skader som eksempelvis brand, vand, gasudslip, adgangskontrol og meget mere.

Rask El Service ApS er specialister i alarmsystemer til private og erhverv. Kontakt os i dag på  📞 54 60 60 55 eller på ✉️ sr@rask-el.dk og vi kontakter dig hurtigst muligt. Som altid giver vi gerne et uforpligtende tilbud på en løsning til jeres opgave.

Alt fra brandalarmer til tyverialarmer

Et alarmsystem kan være et system, der i god tid advarer dig om røg fra en begyndende brand eller et vandudslip. Samtidig kan det være en tyverialarm, der giver dig besked, hvis der kommer uvelkomne gæster i dit hjem eller i din virksomhed. Det kan være kameraer, der ligeledes give dig besked, når der registreres personbevægelse, hvad enten det er om dagen eller natten – og nu om dage kan du tydeligt se det hele i høj gengivelse direkte fra din smartphone.

Alarmsystemer Lolland

Alarmsystemer til private og erhverv

Hos os er mulighederne for alarmsystemer mange – både for private, landbrug, virksomheder og offentlige institutioner. Og det er fuldstændig op til dig, om det skal være et ”selvstændigt” alarmsystem eller om du ønsker en løsning, der integreres med en eksisterende sikkerhedsløsning I måske allerede har den dag i dag.

Vi kan anbefale mange gode alarmer, der beskytter mod tyveri, brand og vandskade. Vi arbejder bl.a. med alarmsystemer inden for:

 • Trådløse alarmsystemer
 • Adgangskontrol anlæg
 • Dør- og portalarmer
 • Tekniske alarmer
 • Brandalarmer
 • Vand- og rørskadealarmer
 • Tågesikring
 • Indbrudsalarm
 • GSM alarm
 • Tyverialarm
 • Alarmer til forskellige (betalings)behov
Alarmsystemer til private og erhverv i Maribo

Der er forskellige muligheder for betalingsformer, når du investerer i et alarmsystem. Vi har både alarmer, hvor du betaler et fast månedligt abonnement – og alarmer, hvor du betaler et engangsbeløb, altså uden abonnement. Fælles for dem alle er, at de er af samme gode kvalitet og pålidelighed og du trygt kan stole på, at vi monterer og installerer efter en høj standard – det er din garanti for et sikkert og funktionelt system.

Alarm Lolland/Falster

Godkendte af forsikringsselskaberne til at installere alarmer

Der er store krav til sikring af private hjem, virksomheder og offentlige institutioner hos forsikringsselskaberne. Derfor er det vigtigt, at du sikrer dig, at du investerer i et godkendt alarmsystem. Det hjælper vi dig gerne med. Vi kender kravene og er godkendte af forsikringsselskaberne til at installere og yde service på alarmsystemer.

Skal I have installeret en enkelt eller et større system af alarmer i jeres virksomhed? Rask El Service ApS er eksperter på området og holder til i Maribo, men kører til det meste af Sjælland, herunder også Lolland, Lolland Falster og Nykøbing F. Kontakt os i dag på  📞 54 60 60 55 eller på ✉️ sr@rask-el.dk eller ved at udfylde formularen forneden her. Vi vender tilbage straks.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

Find os

Lolland

Gasværksvej 10
4930 Maribo
CVR: 2074 7994

Falster

Herningvej 16
4800 Nykøbing F
CVR: 2074 7994
jg@rask-el.dk
Tlf.: 54 85 01 00