Overmontør med menneskesnilde søges

Brænder du for ledelse af projekter og medarbejdere? Kan du dit håndværk og har du et godt humør, der smitter af på dine omgivelser? Så er det måske dig, vi søger!

 

 

Om os

En af vores overmontører har søgt nye udfordringer, og vi søger derfor en ny overmontør til vores ledelsesteam på 7 mand – er det dig? Vi er i dag ca. 60 medarbejdere fordelt mellem vores afdelinger i Maribo og Nykøbing Falster, og tilbyder alt inden for el-arbejde og el-løsninger for private og erhverv. Det er vigtigt for os, at det er sjovt at gå på arbejde, og vi søger derfor en overmontør, som vil være med til at gøre Rask El til en endnu bedre arbejdsplads, end vi allerede er i dag. Det er derfor også vigtigt for os, at du kan lide at arbejde med mennesker, og at du har en god forståelse for personaleledelse. Vi har opgaver inden for det meste, og vi vil gerne udfordre os selv med områder, der kræver en ekstra specialiseret viden. For den rigtige medarbejder er mulighederne derfor mange, og du vil i høj grad være med til at udforme stillingen på baggrund af dine kompetencer og interesseområder!

 

Introduktion til stillingen

Som overmontør hos os, vil du blive ansvarlig for vores spjældopgaver og eventuelt automatikafdeling, blandt andet elevatorområdet. Du vil få en lang række spændende opgaver, som spænder fra projekt- og medarbejderledelse til store og små installationsopgaver. Det er derfor vigtigt, at du formår at holde overblikket, og at du takler udfordringer med et smil! Vi ved, at det ikke er muligt at kunne det hele, men det er vigtigt for os, at du er interesseret i at lære det, du ikke allerede kan.

Til hverdag vil du få ansvaret for at drive din egen lille afdeling, hvorfra du står for planlægningen og udsendelse af egne medarbejdere til diverse projekter. Som overmontør er det ligeledes dit job at føre tilsyn med udførte elinstallationer ligesom du er personen, som vil have den primære kundekontakt, hvad end der er tale om salg, tilbudsgivning eller fakturering. 

Vi har mange projekter i støbeskeen, og vi kan derfor tilbyde en spændende og varierende hverdag med mulighed for at specialisere sig inden for en lang række af vores kompetenceområder. Derudover har vi løbende interne ledelseskurser og da vi er medlem af TS-gruppen, får du rig mulighed for at deltage på TS-gruppens mellemledermøder.

 

Vi ser gerne at du er uddannet enten: El-installatør, maskinmester eller lignende, men det er ikke et krav. Er du en dygtig elektriker, der brænder for ledelse, kan du også komme i betragtning til stillingen. Vi tilpasser stillingen, så den passer præcis til dig, og sørger for, at du får de kurser og efteruddannelser, der skal til for at få succes i stillingen.  

 

Vi forventer at du:

 • Er en god kollega
 • Er uddannet elektriker
 • Har kørekort B
 • Har en positiv indstilling til hverdagens udfordringer
 • Brænder for den gode service af vores kunder
 • Har forstand på mennesker
 • Værdsætter de bløde værdier

 

Til gengæld tilbyder vi udover den faste løn:

 • Sundhedsforsikring
 • Rask Health Care
 • Personalearrangementer
 • Kurser og udviklingsmuligheder
 • Og meget mere!

 

Derudover har vi en aktiv personaleforening, som arrangerer diverse personaleaktiviteter.

 

Arbejdssted

Du vil blive tilknyttet vores afdeling på Herningvej 16, 4800 Nykøbing Falster, men dine arbejdsopgaver vil være på det meste af Lolland, Falster og Sydsjælland.

 

Send din ansøgning

Brænder du for ledelse, og mener du, at du kan bidrage med at gøre Rask El til en endnu bedre arbejdsplads, så tøv ikke med at sende din ansøgning og dit CV til El-installatør, Jacob Goldbeck på jg@rask-el.dk

 

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad det er, der gør Rask El til en god arbejdsplads, så skal du være velkommen til at kontakte, Jacob Goldbeck på tlf.: 41 39 60 90.

 

Hvis du derimod ønsker at høre mere om, hvordan det er at være overmontør hos os, så skal du være velkommen til at ringe til vores overmontør, og din måske kommende kollega, Lars Filtenborg på tlf.: 20 80 77 59.

 

Opstart er hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kollega.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

”Rask El er en del af TS-gruppen, som er Danmarks største landsdækkende kæde af el-installatører. TS-gruppen ejes af dens medlemmer, som udgøres af 41 elektriker- og el-installationsvirksomheder med mere end 1050 medarbejdere fordelt på 61 lokalt forankrede TS-centre spredt over hele landet.”

Kontakt os

6 + 3 =

Find os

 

Lolland

Gasværksvej 10
4930 Maribo
CVR: 2074 7994

 

Falster

Herningvej 16
4800 Nykøbing F
CVR: 2074 7994
jg@rask-el.dk
Tlf.: 54 85 01 00