Overmontør til Rask El

Er du Rask El’s nye overmontør?

Kunne du tænke dig at arbejde i en virksomhed i udvikling? Ser du med begejstring på et spændende og udfordrende job, hvor du selv får lov til at sætte dit præg på arbejdet?
Så skynd dig at søge jobbet som vores nye overmontør.

 

Dine arbejdsopgaver

Som overmontør hos Rask El er du med til at påvirke virksomhedens fortsatte udvikling og vækst, med fokus på god rådgivning og høj teknisk faglighed.

Du bliver en del af et erfarent ledelsesteam, med et bredt kompetencefelt. På det faglige niveau dækker stillingen både serviceopgaver og mindre entreprisesager, samt daglig ledelse.

Arbejdsopgaverne vil være:

• ledelse af medarbejdere.
• opsøgende salg af anlægs- og serviceopgaver.
• projektering samt kalkulation af egne opgaver, med støtte fra teamet.
• tilrettelæggelse af dagligdagen for egne montører.

Dine kvalifikationer

Du har:

• en uddannelse som el-installatør eller lignende videregående uddannelse.
• erfaring fra lignende stilling. Alternativt er du nyuddannet med et glimt i øjet og kan se dig selv i præcis denne stilling.
• overblik, gåpåmod og evnen til at holde mange bolde i luften, samtidig med at du smiler og er nærværende.

 

Om Rask El

Du bliver en del af teamet hos landsdelens førende el-installatør, med 45 medarbejdere og afdelinger i Maribo og Nykøbing.  Vi beskæftiger os med mange slags opgaver, såsom underleverandør til større entreprenører, fagentrepriser, installation og service for private samt landbrug og offentlige virksomheder. Rask El er kendt som en virksomhed med langvarige kunderelationer, og en dygtig og engageret medarbejderstab.

 

Ansøgning

Ansættelsen er en del af en ambitiøs strategiplan, hvor vi ønsker at forstærke den daglige ledelse, og derfor er stillingen til snarlig tiltrædelse. Du skal sende din ansøgning senest d. 27. oktober 2019, og vi forventer at holde samtaler i uge 44, med mulig start pr. 1. december 2019, eller efter nærmere aftale.

Ønsker du at høre nærmere om stillingen er du velkommen til, helt fortroligt, at kontakte Jacob Goldbeck enten på mail jg@rask-el.dk eller telefon 41 39 60 90. Mærk ansøgningen “Overmontør”, og send den på mail til jg@rask-el.dk

Kontakt os

14 + 10 =

Find os

Gasværksvej 10
4930 Maribo
CVR: 2074 7994
 
Herningvej 16
4800 Nykøbing F
CVR: 2074 7994
sr@rask-el.dk
Tlf.: 54 85 01 00
 
H. Christoffersensvej 1
4960 Holeby
CVR: 2074 7994