Installation og montering af ladestander i hjemmet

Du har eller lige ved at købe ny elbil – TILLYKKE med det! Det er det første skridt til en grønnere hverdag.

Men hvad det så med den der ladestander? Enten er man ”så heldig”, at man får den med ved købet af en el-bil hos bilforhandleren, hvis ikke, skal man selv ud at finde en.

Uanset hvad, skal det være en autoriseret el-installatør, der står for monteringen af din ladestander til din elbil, da det giver en stor belastning at oplade sin elbil. Hos Rask EL ApS i Maribo kan vi montere og installere din ladestander, uanset hvor du har behov for det. Vi kører fra Maribo ud til hele Lolland og Lolland Falster. Kontakt os på 📱 54 60 60 55 eller ✉ sr@rask-el.dk.

Krav om autoriseret el-installatør til montering af ladestander

Det er ikke til at vide, hvordan el-installationerne er udenfor i din bolig. Måske har du brug for at få ændret på el-installationen, for eksempel opsætning af en særlig ladestikkontakt eller installation af en ekstra sikringsgruppe i eltavlen, men uanset så skal du have en autoriseret el-installatør til at lave arbejdet. Det er desværre ikke arbejde, du selv må udføre uden autorisation.

Vi hjælper dig med montering af ladestander

Som autoriseret el-installatør, kan vi montere din nye ladestander i hele området nær Maribo. Uanset om den er købt hos din bilforhandler eller andre steder kommer vi gerne og kigger på dine nuværende el-installationer og sammen med dig ser vi på dit behov og vi giver dig efterfølgende en pris på montering af en ladestander til din el-bil.

 

Køb af ladestander til din elbil

Vi samarbejder med nogle af de bedste brands inden for ladestandere. Vi samarbejder med og sælger bl.a. Charge Amps – og du kan derfor også købe dem gennem os, hvis du skal bruge en ekstra ladestander til hjemmet eller i sommerhuset.

Vi monterer alle slags ladestandere, uanset om de er købt igennem os eller en anden forhandler. Det vigtigste er, at det er en autoriseret el-installatør, der monterer ladeboksen til din elbil, da kapaciteten i installationen, skal være stærk nok til at holde til at lade over længere tid.

Er du i tvivl om din nuværende ladestander eller har du brug for rådgivning i købet af en ladestander, kan du kontakte os på 📱 54 60 60 55 eller ✉ sr@rask-el.dk. Vi hjælper dig gerne med rådgivning samt montering af din ladestander.

 

Ladestander til sommerhuset eller hjemmet?

Har man først en ladestander til sin elbil i hjemmet, kan man næsten ikke undvære en i sommerhuset. Vi sætter flere og flere ladestandere op i sommerhuse, fordi det er nemmere i dagligdagen.

Hvis man f.eks. udlejer sit sommerhus, ser vi også at det efterhånden er en ting flere og flere efterspørger, især fra udenlandske lejere.

Flere brands tilbyder bl.a. at ladestanderen kan dele ladning mellem to biler. Det vil sige, at man kan dele ladestationen med f.eks. sin nabo eller hvis man har to elbiler i familien, kan man oplade begge biler på selvsamme tid.

Kontakt os for montering af ladestander

Ring til os på 📱 54 60 60 55 eller skriv en mail til ✉ sr@rask-el.dk og fortæl om dit behov, hvor du kunne tænke dig montering af en ladestander.