Elektriker søges til brandtekniske serviceopgaver

Er du en positiv og udadvendt elektriker, der har styr på ABA og brandventilation? Så er det måske dig, vi søger!

Om os

Hos Rask El har vi medarbejderne i centrum! Det er vigtigt for os, at det er sjovt at gå på arbejde, og vi søger derfor nye kollegaer med godt humør og høj faglighed. Vi er i dag ca. 60 medarbejdere fordelt mellem vores afdelinger i Maribo og Nykøbing Falster, og tilbyder alt inden for el-arbejde og el-løsninger for private og erhverv. For den rigtige medarbejder er mulighederne for kompetence- og karriereudvikling mange!

 

Introduktion til stillingen

Vi er en virksomhed i vækst, og søger derfor elektrikere med speciale i brandsikring, der brænder for at arbejde med ABA, AVA og ABV. Vi har mange projekter i støbeskeen, og vi kan derfor tilbyde en spændende og varierende hverdag, hvor du primært vil komme til at arbejde med servicering af automatiske brandalarmsanlæg, varslingsanlæg og brandventilationsanlæg på hele Lolland, Falster og sydsjælland. Derudover vil der være gode muligheder for, at du kan komme til at arbejde på nogle af vores større entrepriseprojekter såsom opførelsen af den nye svanemærkede Sundsskole i Sundby. Vi ser gerne, at du har erfaring med brandsikring, men hvis ikke, så skal vi nok sørge for, at du får det! Send derfor gerne din ansøgning alligevel, da vi altid er på udkig efter nye kolleger til vores mange kompetenceområder inden for: grøn energi, sikring og overvågning, entreprise og mange flere!

Vi forventer at du:

 • Er en god kollega
 • Er uddannet elektriker
 • Har kendskab til ABA, AVA og ABV.
 • Har en positiv indstilling til hverdagens udfordringer
 • At du brænder for den gode service af vores kunder

Til gengæld tilbyder vi udover den faste løn:

 • Bonusordning
 • Sundhedssikring
 • Rask Health Care
 • Personalearrangementer
 • Kurser og udviklingsmuligheder
 • Og meget mere!

Arbejdssted

Du vil blive tilknyttet en af vores afdelinger i enten Maribo eller Nykøbing Falster, afhængig af dine ønsker, men vil komme til at arbejde på det meste af Lolland og Falster. Du vil derfor få stillet en servicevogn til rådighed, så du nemt kan komme til og fra projekterne.

 

Send din ansøgning

Mener du, at du kan bidrage med at gøre Rask El til en endnu bedre arbejdsplads, så tøv ikke med at sende din ansøgning og dit CV til Jacob Goldbeck på jg@rask-el.dk

 

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad det er, der gør Rask El til en god arbejdsplads, så skal du være velkommen til at kontakte Jacob Goldbeck på telefon 41 39 60 90 eller din kommende tillidsmand Jens Ole Ottesen på: 41396082

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

”Rask El er en del af TS-gruppen, som er Danmarks største landsdækkende kæde af el-installatører. TS-gruppen ejes af dens medlemmer, som udgøres af 41 elektriker- og el-installationsvirksomheder med mere end 1000 medarbejdere fordelt på 61 lokalt forankrede TS-centre spredt over hele landet.”

Kontakt os

5 + 3 =

Find os

 

Lolland

Gasværksvej 10
4930 Maribo
CVR: 2074 7994

 

Falster

Herningvej 16
4800 Nykøbing F
CVR: 2074 7994
jg@rask-el.dk
Tlf.: 54 85 01 00