Bedre indeklima i sommerhuset – også om vinteren

Er du på jagt efter den helt rigtige energikilde til dit sommerhus, kolonihaven eller helårsbolig, hvor du er sikret en behagelig temperatur hele året?

Så kan det være en god ide at investere i en luft til luft varmpumpe – både fordi den er billig i drift men også er nem at  installere. Det kræver dog en KMO certificeret installatør at installere en varmepumpe – hos Rask El i Maribo og Nykøbing Falster har vi uddannede el-installatører til at montere og installere din nye varmepumpe både i sommerhuset, kolonihavehuset og helårshuset.

Kontakt os i dag på 📞 54 60 60 55 så giver vi et uforpligtende tilbud på både montering og på den helt rigtige varmepumpe.

Fordelen ved at bestille den igennem din lokale elektriker er, at vi rådgiver, leverer og monterer – så du er sikret den helt rigtige der passer til dit behov og hus. Vi kører ud fra Maribo og Nykøbing Falster til hele Lolland og Falster, Sydsjælland og Møn – og uanset om du kender noget til varmepumper på forhånd eller er det er helt ny viden, så guider og rådgiver vi dig.

Hvordan kan Rask El hjælpe dig?

  • Rådgivning ved valg af luft-luft varmepumpe, som passer til dit behov
  • Levering, montering og installation af varmepumpen
  • Lovpligtigt serviceeftersyn

 

Hvordan virker en luft-luft varmepumpe?

Luft-luft varmepumper virker ved, at udedelen optager energien fra luften udenfor og omdanner den til varme, der tilføres den luft, som efterfølgende fordeles inde i huset med inde delens indbyggede blæser. Varmepumpens inde-dele monteres oftest i husets største opholdsrum.

Så uanset om du ønsker 21 grader i frostgrader eller 19 grader i hedebølgen – så kan varmepumpen regulere luften/varmen så indeklimaet er helt perfekt.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på en luft-luft varmepumpe 📞54 60 60 55 vi kører fra vores adresser i Maribo og Nykøbing Falster, men vi kører på hele Lolland og Falster, Sydsjælland og Møn.

 

Få et bedre indeklima

Uanset årstiden, så vil du altid kunne have den helt rigtige temperatur og et bedre indeklima. Det giver rigtig god mening i et sommerhus – hvor sommerhuset ofte står tomt i nogle uger/ måneder. Især om vinteren, hvor der oftes kommer frost.

De fleste varmepumper har mulighed for at køre i dvale-mode på ca. 8 grader så man slipper for fugten i huset og frostskader indendørs.

varmepumpe-graf

Minimer “sommerhus-lugten”?

Når du vælger at installere en varmepumpe med luftrensnings- og filtreringssystemer, forbedrer du sommerhusets indeklima og kan nedsætte “sommerhus-lugten”. Sommerhus-lugten kommer oftest af fugt kombineret med en lav rumtemperatur. Det kan en luft-luft varmepumpe hjælpe med, da den hele tiden driver luftcirkulation og derved mindsker fugten og en potentielt dårligt indeklima.

Du kan også mindske risikoen for allergi og astma, da der i de fleste luft-luft varmepumper sidder et pollenfilter. 

Det er ligesom man kender det i bilen – hvor der også sidder et pollenfilter i – dette bør skiftes en gang om året, og det kan man få udskiftet med en fast serviceaftale hos Rask EL. Vi har mange års erfaring med varmepumper og serviceeftersyn.

En anden fordel er, at du er med til at reducere CO₂-udslippet i Danmark. Luft til luft varmepumper leverer energien 3 til 5 gange igen.

 

Husk serviceaftale

Når du investerer i en luft luft varmepumpe, er det lovpligtigt at få serviceret sin varmepumpe årligt af en KMO-uddannet tekniker. Det er vigtigt fordi varmepumpen skal vedligeholdes for at køre mest optimalt. Du bør derfor tage det alvorligt at overholde din serviceaftale.

Hør mere omkring serviceaftalen på varmepumpen hos Rask El og hvordan vi som KMO-autoriserede kan hjælpe dig på 📞 54 60 60 55.

 

Hvor meget støjer en luft til luft varmepumpe?

Vores kunder spørger ofte til støjniveauet for luft til luft varmepumper. Det afhænger af valget af varmepumpe-model. Det generelle svar er, at en varmepumpe støjer mindre end en opvaskemaskine. De fleste varmepumper har det man kalder for night-mode, hvor man kan sænke støjen om natten uden at miste funktionerne.

varmepumper-wifi-sommerhus

Vil du gerne kunne styre din varmepumpe med WiFi?

De nyeste modeller har installeret WiFi i deres systemer, som gør at man har mulighed for at styre og regulere temperaturen – også selvom man ikke befinder sig i sommerhuset. Det er både når man er på vej til sommerhuset eller forlader det.

Er du i tvivl om noget – så er du altid velkommen til at kontakte os på 📞 54 60 60 55

Det er altid en god ide at få varmet huset op inden man ankommer, især hvis det har været på dvale-mode henover vinteren. De fleste varmepumper kan køre på 8 grader uanset temperaturen udenfor – så selv i de hårdeste frostgrader, så vil man kunne holde huset frostfrit.

For at være helt sikker på at huset er varmet op på forhånd anbefaler vi at man skruer op til 21-22 grader et døgn før man ankommer via app’en – afhængig af temperaturen udenfor.

Om sommeren kan man nedkøle sommerhuset inden man ankommer, så man kan komme frem til et behageligt og nedkølet sommerhus.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

Find os

Lolland

Gasværksvej 10
4930 Maribo
CVR: 2074 7994

Falster

Herningvej 16
4800 Nykøbing F
CVR: 2074 7994
jg@rask-el.dk
Tlf.: 54 85 01 00