Alarm og sikring
til erhverv

Checkmark Adgangskontrol

Checkmark Videoovervågning

Checkmark Tågekanon

Alarm til erhverv Lolland

Typer af sikring til
erhverv

Adgangskontrol Falster

Adgangskontrol

Hvis du vælger at få udskiftet nøglerne til din virksomhed, med et elektronisk adgangssystem, bliver det en nemmere opgave at have styr på, hvem der kan komme ind.
Vi monterer din adgangssikring, og sørger selvfølgelig for at overholde gældende krav – det være sig interne og eksterne.

Videoovervågning Lolland

Videoovervågning

Videoovervågning er fordelagtigt, hvis du gerne vil bidrage et sikkert miljø – både for dine medarbejdere og din virksomhed som helhed. Vores autoriserede installatører sørger for, at du opnår den bedste løsning, når det kommer til videoovervågning, med rådgivning og installation.

Tågekanon Maribo

Tågekanon

En tågekanon er en god løsning, når det kommer til sikringen af din virksomhed. Hvis systemet detekterer uvedkommende personer, fylder den lokalet med en tyk tåge, så indbrudstyven ikke kan se noget som helst foran sig, og det stopper indbrudstyven på få sekunder.

Mangler du sikring til
din virksomhed?

Videoovervågning Maribo

Mange virksomheder kan desværre komme ud for ubudne gæster. Heldigvis findes der en masse værktøjer, du med fordel kan implementere – både for at forebygge problemet, men de hjælper også, hvis skaden allerede er sket. Hos Rask El laver vi mange forskellige sikkerhedsløsninger til din virksomhed, blandt andet adgangskontrol, videoovervågning og tågekanon.

Med sikkerhedsløsninger til erhverv, hjælper du både dine medarbejdere og din virksomhed. Ønsker du at høre mere om forskellige sikkerhedsløsninger til erherv, så tøv ikke med at udfylde kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på 54 60 60 55

Kontakt os

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

Find os

Lolland

Gasværksvej 10
4930 Maribo
CVR: 2074 7994

Falster

Herningvej 16
4800 Nykøbing F
CVR: 2074 7994
jg@rask-el.dk
Tlf.: 54 85 01 00